Industry

Η «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν σπάει ρεκόρ (εκτός από κόκαλα)

στα 10

Δικαιολογημένα, το νέο «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αρέσει και μάλιστα πολύ. Το αποδεικνύουν οι επιδόσεις του στο αμερικανικό box-office και σύντομα και σε όλον τον κόσμο.

Η «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν σπάει ρεκόρ (εκτός από κόκαλα)

Στο άνοιγμά της, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, συγκέντρωσε 77.5 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box-office, σπάζοντας μια σειρά από πραγματικά σπουδαία ρεκόρ.

Είναι το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα Οκτωβρίου όλων των εποχών. Το πρώτο είναι το «Venom» που άνοιξε μόλις τρεις εβδομάδες πριν με 80 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Θα είναι το πιο εμπορικό της σειράς των «Halloween», με διαφορά. Η πρώτη ταινία του 1978 παραμένει η πιο εμπορική με 184 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις (προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα).

Είναι το καλύτερο άνοιγμα από τη σειρά. Το προηγούμενο είχε το «Halloween» του Ρομπ Ζόμπι το 2007 με 26 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι το καλύτερο άνοιγμα της περιόδου του Halloween.

Είναι το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών με ηρωίδα που η ηλίκία της να είναι άνω των 50 ετών. Ο λόγος για την Τζέιμι Λι Κέρτις που βρίσκεται στην καρδιά της νέας ταινίας και είναι σήμερα 59 ετών.

Είναι το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για ακατάλληλη ταινία τρόμου. Η πρώτη είναι το «It» με άνοιγμα 123 εκατομμύρια δολάρια.

Halloween 2018 607

Η «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 25 Οκτωβρίου σε διανομή της Tulip Entertainment. Πριν απ' όλους θα το δουν οι αναγνώστες του Flix στην avant-premiere που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα εξασφαλίσετε δωρεάν προσκλήσεις εδώ.