Buzz

Είστε έτοιμοι να ζήσετε ξανά (και ξανά!) τη «Νύχτα με τις Μάσκες»;

στα 10

Το Flix γιορτάζει το Halloween με αποκλειστική avant-premiere της πολυαναμενόμενης «Νύχτας με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, με μια spookilicious προβολή της πρώτης «Νύχτας με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ από το 1978 και με την πιο spooktacular Halloween Night στο πάρτι - θεσμό του six d.o.g.s.

Flix Team
Είστε έτοιμοι να ζήσετε ξανά (και ξανά!) τη «Νύχτα με τις Μάσκες»;

Φέτος το Halloween, η απάντηση στο «Trick or Treat?» είναι... και τα δύο!

Σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης, κλασικής και αξεπέραστης «Νύχτας με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ, ο θρύλος επιστρέφει, αυτή τη φορά με τη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, την ταινία που συνεχίζει την ιστορία από εκεί όπου την αφήσαμε το σωτήριο έτος... 1978.

Halloween 607

Η τελική αναμέτρηση της Λόρι Στρόουντ με τον Μάικλ Μάγιερς δεν είναι μόνο το τελευταίο ανατριχιαστικό κεφάλαιο μιας μυθολογίας που κρατάει ήδη τέσσερις δεκαετίες, με την υπογραφή του αγαπημένου σκηνοθέτη του «Ολα τα Αληθινά Κορίτσια» και του «Γελαστού Πρίγκιπα», ούτε μόνο η ταινία που κέρδισε την εμπιστοσύνη του ίδιου του Τζον Κάρπεντερ, αλλά και η – επιτέλους – θριαμβευτική επιστροφή της Τζέιμι Λι Κέρτις στο θρόνο της διαχρονικής «scream queen» που της ανήκει δικαιωματικά.


Halloween 2018 Greek Poster

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

Η «Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 25 Οκτωβρίου σε διανομή της Tulip Entertainment.

To Flix εξασφάλισε την πρώτη προβολή του για τους αναγνώστες του, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 20:30 στην αίθουσα 1 του Metro Mall (Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Aγιος Δημήτριος). Για να διεκδικήσετε τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα, στέλνετε e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Για την avant-premiere της Νύχτας με τις Μάσκες του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν». Επίσης μπαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, κάνετε share, like και αφήνετε το ονοματεπωνυμό σας για να μπείτε στην κλήρωση.


Διαβάστε ακόμη: 40 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα «Νύχτα με τις Μάσκες»


ΠΙΣΩ ΣΟΥ!

Halloween 1987

Στις 31 Οκτωβρίου, ανήμερα της ημέρας του Halloween, το Flix it ξεκινάει τις προβολές του για φέτος, γυρίζοντας το χρόνο 40 χρόνια πίσω και βλέπει μαζί σας την πρώτη «Νύχτα με τις Μασκες» του Τζον Κάρπεντερ, μέρος των προβολών της σε όλον τον κόσμο με αφορμή την έξοδο της ταινίας του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Η προβολή θα γίνει στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Ομόνοια (Πλατεία Ομονοίας 18), φτιαγμένη ειδικά για να στοιχειώσει ακόμη και τους πιο τολμηρούς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες για μια και μόνο προβολή ακριβώς στις 21:00. Στείλτε e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη "Για τη Νύχτα με τις Μάσκες του Τζον Κάρπεντερ" για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.


ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

Halloween six dogs

Πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά τις προβολές της «Νύχτας με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ στο Μπάγκειον στις 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, πηγαίνουμε στο six d.o.g.s της οδού Αβραμιώτου, στο καθιερωμένο και θρυλικό πλέον Spooktacular Halloween Night που φέτος στην έβδομη χρονιά του θα έχει μουσική από τις #μόνο_ντέκα και την Matina Sous Peau, Best Costume Contest by Αttrativo και Spooky Clown Show by Askey & Tracy. Αναζητήστε περισσότερες ανατριχιαστικές πληροφορίες στο επίσημο site του six d.o.g.s και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Halloween