Buzz

H «Unicorn Apocalypse» του Τιμ Μπάρτον!

στα 10

Μπορεί ο Τιμ Μπάρτον να έφυγε με άδεια χέρια από την 85η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, αλλά πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό της Samsung που παίχθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής. Και είναι τόσο αληθοφανές που θα μπορούσε να είναι... αληθινό!

H «Unicorn Apocalypse» του Τιμ Μπάρτον!

Την ίδια ώρα που το «Frankenweenie» έχανε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων από το «Brave», ο Τιμ Μπάρτον ανακοίνωνε τα καινούρια του σχέδια για την επόμενη ταινία του που θα είναι η κινηματογραφική εκδοχή του διάσημου παιχνιδιού «Zombie Unicorn Apocalypse»...

Περίπου...

Αφού το meeting στο οποίο συμμετείχε ο Τιμ Μπάρτον για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού της Samsung δεν ήταν αληθινό, όσο δεν είναι αληθινή η ύπαρξη του παιχνιδιού «Zombie Unicorn Apocalypse», αλλά προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής των Οσκαρ, δείχνοντας ένα δείγμα του πως συμπεριφέρεται ο Μπάρτον σε μια επαγγελματική συνάντηση, όπου όλοι γύρω του είναι απλά ενθουσιασμένοι.

Η ταινία που υποτίθεται ότι ετοιμάζει ο Μπάρτον στο διαφημιστικό ονομάζεται «Unicorn Apocalypse: Horn of Darkness» με πρωταγωνιστή έναν μικρό μονόκερο με το όνομα Χορνέλιους, ο οποίος βρίσκεται πρωταγωνιστής στη μάχη ανάμεσα στους θνητούς και τα μυθικά πλάσματα. Και τη μουσική θα την κάνει φυσικά ο Ντάνι Ελφμαν...

Ταυτόχρονα με το διαφημιστικό, η GameSpot και το Gamesalad.com διοργανώνουν και ένα διαγωνισμό για όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το παιχνίδι «Unicorn Apocalypse», κάνοντας την πιθανότητα της παραπάνω ταινίας όχι και τόσο.. φανταστική.

Δείτε το διαφημιστικό παρακάτω και παρακολουθήστε τον Τιμ Μπάρτον να μιλάει για τα πράγματα που αγαπάει (τα ζόμπι, τους μονόκερους, την Αποκάλυψη...) και να περιγράφει τους μονόκερους ως... κατσίκες!


Περισσότερος Τιμ Μπάρτον: