Buzz

H Τίλντα Σουίντον στην καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον

στα 10

Το να περιμένεις την καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον είναι ένα πράγμα. Το να περιμένεις την καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον με την Τίλντα Σουίντον είναι όμως κάτι που δεν μπορεί παρά να αυξάνει την ανυπομονησία στο κατακόρυφο.

H Τίλντα Σουίντον στην καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον

Τοποθετημένο τη δεκαετία του '60, το «Moonrise Kingdom», σε σενάριο του Γουες Αντερσον και του Ρόμαν Κόπολα αφηγείται την ιστορία δύο παιδιών (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) που το σκάνε από το σπίτι τους.

Ανάμεσα στο εντυπωσιακό καστ που βρίσκει τον Αντερσον να συνεργάζεται με μερικούς από τους μόνιμους ηθοποιούς του (Μπιλ Μάρεϊ, Τζέισον Σγουάρτσμαν) αλλά και με τους Μπρους Γουίλις, Εντουαρντ Νόρτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, βρίσκουμε με χαρά το όνομα της Τίλντα Σουίντον.

Σε μια συνέντευξη της στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Τορόντο, στο οποίο η Σουίντον βρίσκεται για την πρεμιέρα του «We Need to Talk About Kevin» της Λιν Ράμσεϊ, η βρετανίδα ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία της με τον Αντερσον: «Ηταν μια ευτυχία. Περάσαμε τέλεια. Η ταινία ακολουθεί την εξαφάνιση των παιδιών, αλλά και μια ομάδα ενηλίκων που τα αναζητούν. Μια ομάδα ενηλίκων που δεν ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι αστυνομκός και έχω και μια σκηνή πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπρους Γουίλις. Στο γύρισμα ήμασταν μαζί με την Φραν ΜακΝτόρμαντ, τον Εντουαρτ Νόρτον και τον Μπιλ Μάρεϊ. Γελούσαμε κάθε λεπτό που περνούσε. Τουλάχιστον εμείς. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί όταν η ταινία βγει στις αίθουσες;».

Πράγμα που αργεί, αφού το «Moonrise Kingdom» αναμένεται το επόμενο φθινόπωρο με πιθανή πρεμιέρα στο φεστιβάλ Καννών του Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ

Διαβάστε περισσότερα για το «We Need to Talk About Kevin» εδώ