Buzz

H τέταρτη διάσταση του σινεμά θα είναι...οργασμική!

στα 10

Μπορεί να ήταν ελάχιστοι όσοι είδαν και απήλαυσαν το «3D Sex and Zen: Απόλυτη Εκσταση», αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον παραγωγό του να ετοιμάζει ακόμη ένα σίκουελ, αυτή τη φορά σε τέσσερις (γεμάτες ηδονή) διαστάσεις.

H τέταρτη διάσταση του σινεμά θα είναι...οργασμική!

Σύμφωνα με τον Στίβεν Σίου, παραγωγό του «3D Sex and Zen: Απόλυτη Εκσταση», μια νέα ταινία της σειράς (η τρίτη, αφού το «3D Sex and Zen» ήταν το τρισδιάστατο ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1991) ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Μαζί της φέρνει όχι μόνο έναν ακόμη cult υπότιτλο, αλλά και τέσσερις διαστάσεις! Το «4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East» θα προβληθεί σε αίθουσες του Χονγκ Κονγκ όπου τα καθίσματα θα δονούνται, μεταφέροντας στον θεατή όλη την ηδονή όσων εκτυλίσσονται στην μεγάλη οθόνη.

Αν, λοιπόν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως η τέταρτη διάσταση ήταν το Aroma-Scope που δοκίμασε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στο «Spy Kids» (διαβάστε περισσότερα εδώ) είστε πολύ γελασμένοι, αφού για το μέλλον των διαστάσεων του σινεμά, η λύση θα έρθει μάλλον από άλλη «αίσθηση» και όχι από την όσφρηση.