Φεστιβάλ / Βραβεία

«H Πόλη των Παιδιών» στο Επίσημο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Μόσχας

στα 10

Μετά από την επιτυχημένη της πορεία στα πρόσφατα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, «Η Πόλη των Παιδιών» του Γιώργου Γκικαπέππα βγαίνει εκτός ελληνικής ρυμοτομίας: πετάει για Μόσχα και Μόντρεαλ!

«H Πόλη των Παιδιών» στο Επίσημο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Μόσχας

Μετά από τα τρία βραβεία που απέσπασε στην πρόσφατη τελετή απονομής της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, αλλά και τις βραβεύσεις από την FIPRESCI και την ΠΕΚΚ στο 52ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, «Η Πόλη των Παιδιών» του Γιώργου Γκικαπέππα συνεχίζει τώρα την επιτυχημένη πορεία της και εκτός συνόρων.

Επιλέχθηκε για να συμμετέχει στο Επίσημο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες (21 με 30 Ιουνίου).

Παράλληλα, θα προβληθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ στο τμήμα «Focus on the World Cinema».

Οσο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πορεία της ταινίας, θυμόμαστε τη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Γκικαπέππας λίγο πριν το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και τα βίντεο με τις δηλώσεις του σκηνοθέτη, της πρωταγωνίστριας Κίκας Γεωργίου και των υπεύθυνων για τα ειδικά εφέ της ταινίας αδελφών Αλαχούζου.