Buzz

H «Πεντάμορφη και το Τέρας» σε 3D!

στα 10

Δεύτερη τρισδιάστατη επανέκδοση για την Disney, το «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ετοιμάζεται να συναντήσει ένα καινούριο κοινό στις 13 Ιανουρίου. Και έπεται συνέχεια...

H «Πεντάμορφη και το Τέρας» σε 3D!

Υπήρξε το πρώτο φιλμ κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Οσκαρ καλύτερης ταινίας το 1991, όταν ακόμη οι υποψήφιες ταινίες ήταν μόνο πέντε και το animation δεν βρισκόταν εκεί που βρίσκεται σήμερα (δηλαδή «Ψηλά στον Ουρανό»).

Εν έτει 2011, η «Πεντάμορφη και το Τέρας» σηματοδοτεί ωστόσο εκτός από μια επανέκδοση ενός κλασικού ντισνεϊκού παραμυθιού και τη δεύτερη στη σειρά απόπειρα για το τρισδιάστατο ρεκτιφιέ του καταλόγου της Disney που ξεκίνησε με τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και απεδείχθη το εντελώς αντίθετο από μια αρπαχτή.

Με πραγματική φροντίδα και με την ευαισθησία που έτσι κι αλλιώς αρμόζει σε κάτι τόσο όμορφο όσο ένα δισδιάστατο παραδοσιακό animation που στην εποχή του έγινε blockbuster, η «Πεντάμορφη και το Τέρας» μπορεί να μην έχει τίποτα τρισδιάστατο στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά στην μεγάλη οθόνη θα κάνει ακόμη και τις πιο παραδοσιακές τσαγιέρες να ραγίσουν από φαντασμαγορική ηδονή.

Μετά την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και σε μια λίστα που ήδη αναπτύσσεται με ρυθμούς υπερ-παραγωγής, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το αριστούργημα της Pixar «Ψαχνοντας το Νέμο» με ημερομηνία εξόδου τον Σεπτέμβριο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα: