Buzz

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει» ένα ακόμη viral video από το «Prometheus»

στα 10

Νομίζετε πως το καινούριο ipad είναι το καλύτερο γκάτζετ που μπορείτε να έχετε; Τι θα λέγατε για ένα ανθρωποειδές με τη μορφή του Μάικλ Φασμπέντερ;

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει» ένα ακόμη viral video από το «Prometheus»

Μπορεί να είδατε ήδη το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, όμως καθώς η έξοδος του «»Prometheus» στις αίθουσες πλησιάζει, η καμπάνια του συνεχίζεται με ευρηματικούς τρόπους που χτίζουν το σύμπαν στο οποίο η ταινία εξελίσσεται. Αν η ομιλία του Γκάι Πιρς ως Πίτερ Γουέιλαντ στο TED του 2023 μας είχε δώσει μια ιδέα για το σε τι μπορούμε να ελπίζουμε στο κοντινό μέλλον, το καινούριο βίντεο το κάνει πραγματικότητα.

Ο Γκάι Πιρς υποσχόταν ένα λαμπρό καινούριο μέλλον σε εκείνο το κλιπ και ένα κομμάτι του μόλις έφτασε στα χέρια σας. Ο David 8 είναι ένα ανθρωποειδές που σύμφωνα με τον κατασκευαστή του την Weyland Industries είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις ότι δεν είναι άνθρωπος.

Κι αν η ευφυΐα και η ανθρωπιά του δεν σας αρκούν, σαν έξτρα μπόνους έχει και τη μορφή του Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος «πρωταγωνιστεί» και αφηγείται αυτό το διαφημιστικό σποτ από το μέλλον.

Tags: Prometheus