Buzz

Αν «εμείς είμαστε οι Θεοί τώρα», ποιος είναι ο «Prometheus»;

στα 10

O Γκάι Πιρς, μας θυμίζει τον μύθο του Προμηθέα και δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ με το «Alien». Ολα αυτά σε ένα viral clip του φιλμ κατ ευθείαν από το 2023

Αν «εμείς είμαστε οι Θεοί τώρα», ποιος είναι ο «Prometheus»;
Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ...

Το ότι το TED θα γίνεται ακόμη το 2023 και ότι το λογότυπό του δεν θα έχει αλλάξει, είναι οι μικρότερες από τις αποκαλύψεις που μπορεί να συμπεράνει κανείς από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε πρώτα στο site του TED για να πετύχει το στόχο του και να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Στο φιλμάκι που σκηνοθέτησε ο γιος του Ρίντλεϊ Σκοτ, Λιουκ, ο Γκαι Πιρς, συστήνεται ως Πίτερ Γουέιλαντ και ξεκαθαρίζει ότι οι φιλοδοξίες του είναι δίχως όρια. Αν το όνομά του δεν σας λέει κάτι, να σας θυμίσουμε ότι το Nostromo, το διαστημόπλοιο που μετέφερε για πρώτη φορά τη Ρίπλεϊ στο διάστημα, έφερε το logo 'Weyland-Yutani» στην άτρακτό του.

Ο Πίτερ Γουέιλαντ λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της μυστηριώδους «Εταιρίας», του κολοσσού που «θέλει ν αλλάξει τον κόσμο» και το 2023 έρχεται πριν το 2122 το σωτήριο έτος στο οποίο διαδραματίζεται το «Alien». Οπότε ναι, κάθε αμφιβολία για το αν το «Prometheus» είναι prequel παύει να υφίσταται!

Το κλιπ δίνει επίσης το link για το site της Weyland Corp, της εταιρίας του Πίτερ Γουέιλαντ η οποία εδώ και πενήντα χρόνια «χτίζει καινούριους κόσμους». Προς το παρόν το site περιέχει μόνο το βίντεο, αλλά υπόσχεται ότι «ένας καινούριος κύκλος επενδύσεων θα ξεκινήσει σύντομα» και πως όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να περιμένουν περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

Ανυπομονούμε για την εισαγωγή της στο κινηματογραφικό χρηματιστήριο του καλοκαιριού. Προς το παρόν, να το βίντεο: