Buzz

Update: Αυτό είναι το full trailer του «Prometheus». Ουρλιάξτε μαζί μας!

στα 10

Στην παρουσίαση της ταινίας στο WonderCon, ο Ρίντλεϊ Σκοτ και οι πρωταγωνιστές του παρουσίασαν ένα τρέιλερ δυόμισι λεπτών του «Prometheus», για να μη σταθεί κανείς όρθιος από την αγωνία.

Update: Αυτό είναι το full trailer του «Prometheus». Ουρλιάξτε μαζί μας!

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει το Imax Trailer του «Prometheus» και νομίζαμε ότι είδαμε κάτι εκπληκτικό. Κι αμέσως μετά, στο πάνελ τους στο WonderCon (το μικρό αδελφάκι του ComicDon), ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σεναριογράφος Ντέιμον Λίντελοφ, ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψαν ένα νέο trailer, διάρκειας δυόμισι λεπτών, που προκαλεί στον θεατή ανάμεικτα συναισθήματα νοσταλγίας (για τα Alien), πανικού, αποπροσανατολισμού, φόβου και δέους.

Δείτε το full trailer παρακάτω

Εκτός από πραγματικές σκηνές με τους πρωταγωνιστές (και τον Μάικλ Φασμπέντερ να ξεστομίζει την ατάκα «τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν μικρά»!), εκτός από φαντασμαγορικές εκρήξεις στο διάστημα και καλλιτεχνική διεύθυνση που από τώρα βάζει υποψηφιότητα για τα Οσκαρ, το νέο τρέιλερ δίνει και κάποιες εξηγήσεις για την πλοκή του «Prometheus».

Στοιχεία που ανακαλύπτονται σε σημεία όπου είχαν ανθίσει αρχαίοι πολιτισμοί στη Γη, μοιάζουν να συνδέονται και να παραπέμπουν εκεί όπου βρίσκεται ένας εξωγήινος πολιτισμός, στο διάστημα. Οταν μια αποστολή, με τον «Προμηθέα», φτάσει στο εν λόγω σημείο, θα συναντήσει κάτι που μοιάζει πολύ με το ημικυκλικό διαστημόπλοιο που είχε συντριβεί στο πρώτο «Alien», το οποίο κατοικείται από μια απροσδιόριστη, απειλητική ύπαρξη. Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Φασμπέντερ και Νούμι Ραπάς, όλοι έχουν κι από μια τουλάχιστον αφοπλιστική σκηνή.

Το ενδιαφέρον στοιχείο που ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε στο πάνελ, είναι ότι το «Prometheus» ενδέχεται να έχει και σίκουελ: «Αν είμαστε τυχεροί, θα υπάρξει και δεύτερο μέρος. Η ταινία τελειώνει με κάποια ωραία, μεγάλα ερωτηματικά.»

Διαβάστε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το «Prometheus», που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου.