Buzz

Η Καλίσι γίνεται ΚΑΙ Σάρα Κόνορ

στα 10

Η Εμίλια Κλαρκ απέδειξε στο «Game of Thrones» ότι ανήκει στην κατηγορία της υπερηρωίδας. Τώρα ετοιμάζεται για έναν εμβληματικό ρόλο δράσης!

Η Καλίσι γίνεται ΚΑΙ Σάρα Κόνορ

Γνωρίσαμε την Εμίλια Κλαρκ στο «Game of Thrones», στο ρόλο της Ντένερις Ταργκάριεν, της πριγκίπισσας με τα ασημένια μαλλιά που έμαθε να κυβερνά, να κατατροπώνει στρατούς αγρίων και να τιθασεύει τα αγαπημένα της δρακάκια που φτύνουν φωτιά. Και τώρα, η Βρετανίδα ηθοποιός ετοιμάζεται ν’ αναλάβει έναν πολυπόθητο κινηματογραφικό ρόλο, εκείνον της Σάρα Κόνορ, στο «Terminator 5», ή «Terminator: Genesis» όπως είναι ο τίτλος της ταινίας αυτόν τον καιρό. Η Κλαρκ θα επιδείξει τις δυνατότητές της στο ρόλο που καθιέρωσε η Λίντα Χάμιλτον, καθοδηγούμενη από τον Αλαν Τέιλορ που θα σκηνοθετήσει την ταινία: οι δυο τους, άλλωστε, συνεργάστηκαν σε όλα τα επεισόδια του «Game of Thrones» που υπέγραψε ο Τέιλορ.

Η υπόθεση της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστή, εκτός από το στοιχείο ότι θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο μέλλον. Το ρόλο του Τζον Κόνορ φημολογείται ότι θα πάρει ο Τζέισον Κλαρκ, ανερχόμενος μετά από δεύτερους ρόλους στα «Lawless», «Zero Dark Thirty» και «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ». Από το καστ, φυσικά, δε θα λείπει, στο ρόλο του τίτλου, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η ταινία προορίζεται να είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Ιούλιο του 2015.

Η Εμίλια Κλαρκ έχει κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα της στο κινηματογράφο, με το «Dom Hemingway» του Ρίτσαρντ Σέπαρντ, δίπλα στον Τζουντ Λο. Μπορείτε, όμως, να θυμηθείτε γιατί την αγαπήσαμε ως Ντένερις, στην πλήρη αναδρομή του Flix στο σύμπαν του «Game of Thrones».