Buzz

Μα γίνεται «Εξολοθρευτής» χωρίς τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ;

στα 10

Οχι, απαντάνε οι δημιουργοί της πέμπτης ταινίας της σειράς και το ίδιο επιβεβαιώνει και ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος θα επιστρέψει για ακόμη μια - ελπίζουμε όχι αχρείαστη - φορά στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του!

Μα γίνεται «Εξολοθρευτής» χωρίς τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ;

Εντάξει, είναι πολύ λίγοι πλέον αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον του «Τerminator Saga», το οποίο μετά το επιεικώς απαράδεκτο τρίτο μέρος του («Τerminator 3: Rise of the Machines») και μια τύπου τελείως απαράδεκτη συνέχεια («Terminator Salvation»), επιστρέφει για πέμπτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Το σενάριο υπογράφουν η Λέτα Καλογρίδις («Shutter Island») και ο Πάτρικ Λούσιερ («Drive Angry»), ενώ τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για την υπόθεση, για την καρέκλα του σκηνοθέτη (κάποτε είχε ακουστεί το όνομα του Τζάστιν - «Fast & Furious» - Λιν) και την ημερομηνία εξόδου της ταινίας.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ θα επιστρέψει στο θρυλικό του ρόλο - όπως δήλωσε πρόσφατα - αλλά και πάλι χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα πρωταγωνιστεί ή απλά θα κάνει ένα πέρασμα. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην επιστρέψει ως ψηφιακός χαρακτήρας (όπως έκανε στο «Τerminator Salvation») και η πέμπτη αυτή συνέχεια να μην επιτείνει το ξεχείλωμα μιας μυθικής saga που τελικά αποτελείται στην πραγματικότητα από δύο και μόνο ταινίες, αυτές που σκηνοθέτησε ο Τζέιμς Κάμερον.

Για όσους «καίγονται», τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ θα τον δούμε φέτος στο «The Last Stand» (διαβάστε περισσότερα εδώ) , ενώ σε προετοιμασία βρίσκονται τα «Τhe Tomb», «Ten», «Unknown Soldier», «Captive», το άτυπο σίκουελ του «Twins» με τίτλο «Triplets» και το «The Legend of Conan».

Ποιος είπε ότι στα 66 σου χρόνια δεν μπορείς να είσαι απλά υπερπαραγωγικός!

Περισσότερος Σβαρτζενέγκερ: