Industry

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ τραγουδά Μπομπ Ντίλαν σε jazzy ρυθμούς

στα 10

Εκτός από νέα, ωραία και εξαιρετική ηθοποιός, είναι και καλλίφωνη, όπως αποδεικνύει με τη συμμετοχή της στο άλμπουμ «Chimes of Midnight» της Διεθνούς Αμνηστίας.

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ τραγουδά Μπομπ Ντίλαν σε jazzy ρυθμούς

Μέσα στη χρονιά που πέρασε, η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ άφησε το σημάδι της στο «Αι Ειδοί του Μαρτίου», το «The Conspirator», το «True Blood», το «Mildred Pierce», αλλά δε σταματά εκεί. Η 25χρονη ηθοποιός, όμως, δε σταματά εκεί.

Στο νέο, επετειακό άλμπουμ που κυκλοφορεί η Διεθνής Αμνηστία, με τίτλο «Chimes of Freedom: The Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International», συμμετέχει με μια jazzy, ατμοσφαρική και σέξι διασκευή του «I’d Have You Anytime» που σου μένει στο μυαλό και σου φτιάχνει τη μέρα! (δείτε την στο παρακάτω video).

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ έχει αποδείξει, στο παρελθόν, ότι μπορεί να τραγουδήσει παραπάνω από αξιοπρεπώς, στο «Across the Universe», όπου διασκεύασε τόμους Beatles. Αλλωστε, κι αυτό εδώ το τραγούδι, ο Μπομπ Ντίλαν το είχε γράψει μαζί με τον Τζορτζ Χάρισον, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο στον ήχο του.

Στο ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για τον Χάρισον, μάλιστα, το «George Harrison: Living in the Material World», ο Τέρι Γκίλιαμ μιλάει για την αγάπη του «σκαθαριού» για την τζαζ: «Ο Τζορτζ λάτρευε τον Χόγκι Καρμάικλ. Τον πίεζα συνέχεια να κάνει ένα άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών του Καρμάικλ. Φυσικά δε με άκουσε ποτέ. Κρίμα, γιατί θα είχε γίνει διάσημος!» Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο Χάρισον θα εκτιμούσε ιδιαίτερα τη βερσιόν του δικού του τραγουδιού από την Εβαν Ρέιτσελ Γουντ…

Το επετειακό άλμπουμ της Διεθνούς Αμνηστίας, με τέσσερα cds με διασκευές τραγουδιών του Ντίλαν, κυκλοφορεί ήδη. Διαβάστε περισσότερα στο website του οργανισμού.