Buzz

O Σον Πεν είναι ο επόμενος action hero! Δείτε το τρέιλερ για το «Gunman»!

στα 10

Ο Σον Πεν βαρέθηκε να παίζει σε δραματικές ταινίες και είπε να βάλει λίγο «action» στην καριέρα του. Το

O Σον Πεν είναι ο επόμενος action hero! Δείτε το τρέιλερ για το «Gunman»!

Βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστόρημα «The Prone Gunman» του Ζαν-Πατρίκ Μανσέτ, το «Gunman» είναι στην πραγματικότητα ό,τι ήταν το «Taken» για τον Λίαμ Νίσον - μια ευκαιρία δηλαδή για ένα franchise που θα απομακρύνει για λίγο τον Πεν από τις δραματικές ερμηνείες των τελευταίων χρόνων και θα του χαρίσει τη λάμψη ενός action hero.

Δεν είναι τυχαίο πως σκηνοθέτης του «Gunman» είναι ο Πιερ Μορέλ (υπεύθυνος για το πρώτο «Taken» του 2009), ενώ η υπόθεση βρίσκει τον πρώην εκτελεστή Μάρτιν να θέλει με κάθε τρόπο να ξεφύγει από το παρελθόν του και να ζήσει μια όμορφη οικογενειακή ζωή, χωρίς φυσικά να υπολογίζει πως «μια φορά στην σκοτεινή πλευρά του νόμου, πάντα στην σκοτεινή πλευρά του νόμου».

Gunman 607

«Το να πεις πως το "Gunman" είναι μια ταινία δράσης είναι σαν να αποκαλείς την Μέριλ Στριπ μια ξανθιά σεξοβόμβα», είχε δηλώσει ο Σον Πεν το 2013. «Είναι μια ταινία δράσης, αλλά αυτό δεν περιγράφει ακριβώς αυτό που είναι. Δεν ξεχωρίζω αυτήν την ταινία από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει. Είναι μια ανθρώπινη ιστορία που ασχολείται απλά με θέματα με τα οποία ασχολούνται συνήθως οι ταινίες δράσης.»

Και επειδή από τις δηλώσεις του Σον Πεν δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη, δείτε εδώ το τρέιλερ του «Gunman» για να αποφασίσετε μόνοι σας αν πρόκειται για ένα action film:


To «Gunman» με τον Σον Πεν και τους Ιντρις Ελμπα, Ρέι Γουίνστοουν και Χαβιέ Μπαρδέμ βγαίνει στις αμερικανικές και αγγλικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: