Buzz

«You Don't Know What You've Got Till It's Gone»: πρώτο τρέιλερ για το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Ενα από τα ωραιότερα τρέιλερ που είδαμε πρόσφατα φέρνει τον Ντέιβιντ Φίντσερ πίσω στις μέρες του «Seven» σε ένα αστυνομικό θρίλερ που στην πραγματικότητα δεν ντρέπεται να μιλήσει ανοιχτά για το τέλος της αγάπης όπως την ξέραμε.

«You Don't Know What You've Got Till It's Gone»: πρώτο τρέιλερ για το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ

Ας υποκλιθούμε για ακόμη μια φορά στον μεγαλύτερο σκηνοθέτη των ημέρων μας. Οχι μόνο γιατί το τρέιλερ του «Gone Girl» είναι ένα από τα καλύτερα που έχετε δει πρόσφατα, αλλά γιατί αποτελεί από μόνο του ό,τι ακριβώς χρειάζεται να γνωρίζεις για το πως ένα τυπικό αστυνομικό θρίλερ μπορεί να αποκτήσει στα χέρια ενός αυθεντικού δημιουργού τις διαστάσεις μιας ερωτικής εποποιίας φτιαγμένης για να σου ραγίσει για πάντα την καρδιά.

Θα αρκούσε και μόνο το γεγονός πως όλο το τρέιλερ στοιχειώνεται από το «She» (το τραγούδι του Σαρλ Αζναβούρ που άφησε στην ιστορία ο Ελβις Κοστέλο), εδώ εκτελεσμένο από τον Ρίτσαρντ Μπάτλερ των Psychedelic Furs, για να αφηγηθεί μια ιστορία αγάπης gone wrong, θυμίζοντας τις μέρες του «Seven» και της ανατριχίλας που ένιωσαν όλοι μπροστά στο πρώτο τότε αριστούργημα του Φίντσερ.

2

Βασισμένο στο ομώνυμο best-seller της Τζίλιαν Φλιν και αλλαγμένο στο φινάλε από την ίδια τη συγγραφέα, το «Gone Girl» είναι ακόμη μια αφορμή για τον Ντέιβιντ Φίντσερ να κινηθεί στο σινεμά είδους με τον χαρακτηριστικό τρόπο που το κάνει εδώ και χρόνια, είτε αυτό είναι το ανυπέρβλητο «Zodiac», είτε το εξαιρετικό «Κορίτσι με το Τατουάζ» σε μια - στη μία; - από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Gone Girl», μέχρι την έξοδο του στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014:


Διαβάστε ακόμη: