Buzz

Ετσι μοιάζει ο Μπεν Αφλεκ, στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Δηλαδή με… Μπεν Αφλεκ, υποδυόμενος τον Νικ Νταν, στη διασκευή του best seller «Gone Girl».

Ετσι μοιάζει ο Μπεν Αφλεκ, στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ

Πρώτη φωτογραφία που βλέπουμε από το «Gone Girl», τη νέα ταινία που γυρίζει αυτόν τον καιρό ο Ντέιβιντ Φίντσερ, διασκευάζοντας για το σινεμά το ομότιτλο best selling μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν, σε σενάριο της ίδιας. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη του Μιζούρι, όπου έχουν εγκατασταθεί ο Νικ και η Εϊμι, θέλοντας να ξεφύγουν από την ένταση της Νέας Υόρκης. Το 35χρονο παντρεμένο ζευγάρι μοιάζει να τα έχει όλα και να ζει μια τέλεια ζωή. Μέχρι που, ανήμερα στην 5η επέτειο του γάμου της, η Εϊμι εξαφανίζεται, άγνωστο πώς και για πού, αφήνοντας στο σπίτι τους σημάδια βίαιης πάλης. Ο Νικ αυτομάτως θεωρείται ο βασικός ύποπτος, αλλά επιμένει ότι είναι αθώος και αναλαμβάνει να βρει τη γυναίκα του και να το αποδείξει.

Το μυθιστόρημα της Φλιν κυκλοφόρησε το 2012 (τρίτη συγγραφική δουλειά της τηλεοπτικής κριτικού του Entertainment Weekly, μετά τα θρίλερ «Sharp Objects» και «Dark Places» που βρίσκονται και τα δυο σε διαδικασία κινηματογραφικής μεταφοράς) και, σχεδόν ακαριαία, η Ρις Γουίδερσπουν αγόρασε τα δικαιώματα της διασκευής του best seller για το σινεμά, αποφασισμένη να το κάνει ταινία, όχι ως ηθοποιός, αλλά ως παραγωγός. Διαβάστε περισσότερα για το «Gone Girl» εδώ. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Νικ Νταν κρατά ο Μπεν Αφλεκ ενώ την Εϊμι υποδύεται η Ρόζαμουντ Πάικ. Η ταινία προγραμματίζεται να είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014 και το στούντιο της 20th Century Fox μόλις παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία από το γύρισμα, στο λογαριασμό της στο twitter.

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία παρακάτω. Περιμένοντας, όμως, το «Gone Girl», διαβάστε τι σκοτεινό και αισθησιακό έχει ο Ντέιβιντ Φίντσερ στα πλάνα του για το μέλλον, αλλά και γιατί ο Μπεν Αφλεκ θα κατευθυνθεί προς το Κονγκό για την επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο ίδιος.

gonegirl