Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Τζίμι Φάλον είναι σίγουρος πως οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και το τελευταίο πάρτι του 2017

στα 10

Καθώς το Χόλιγουντ είναι επί ποδός για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Τζίμι Φάλον αποκαλύπτει μερικά από τα χαρτιά του από το ρόλο του οικοδεσπότη.

Ο Τζίμι Φάλον είναι σίγουρος πως οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και το τελευταίο πάρτι του 2017

«Δεν θα επικεντρωθούμε μόνο σε αστεία για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η ορκωμοσία του είναι σε μια εβδομάδα, οπότε θα βρίσκεται στο μυαλό όλων... Οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και μάλλον το τελευταίο πάρτι που θα κάνουμε μέσα στο 2017.»

Ετοιμος για να αναλάβει καθήκοντα οικοδεσπότη στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών που θα γίνει φέτος την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) 8 Ιανουαρίου 2017, ο Τζίμι Φάλον ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, πως η διάθεσή του είναι γιορτινή. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα λείψει η κριτική ή ο σχολιασμός σε οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της βιομηχανίας αλλά και στην Αμερική.


«Αν "χτυπήσω" κάποιον, θα το κάνω διακριτικά. Ολοι ξέρουν τι είναι αστείο. Θέλω να είμαι σίγουρος πως θα γελάνε όλοι και θα περάσουν καλά. Ξέρω πόσο πολύ μπορώ να το τραβήξω», διαβεβαιώνει ο Τζίμι Φάλον, ο οποίος υπόσχεται χαλαρή διάθεση, διάσημους φίλους πάνω στη σκηνή, ένα πιθανό χορευτικό νούμερο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και αρκετό... «Game of Thrones».

«Τα τηλεοπτικά βραβεία προσθέτουν ένα έξτρα στοιχείο στις Χρυσές Σφαίρες. Αν δεν έχεις δει τις ταινίες ξέρεις ότι τουλάχιστον σε λίγο θα έρθει η ώρα του "Game of Thrones". Κάθε δύο δευτερόλεπτα βλέπεις οικεία πρόσωπα, οπότε δεν νιώθεις ότι βρίσκεσαι έξω από το πάρτι.»

Χρυσές Σφαίρες 2017: Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις φετινές υποψηφιότητες σε όλες τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κατηγορίες

Jimmy Fallon Golden Globes 2017

Στην ερώτηση ποια συμβουλή πήρε από τους επιτυχημένους προκάτοχούς του - οικοδεσπότες των Χρυσών Σφαιρών, δηλαδή τον Ρίκι Τζερβέις και το δίδυμο των Τινα Φέι - Εϊμι Πόλερ, ο Τζίμι Φάλον απάντησε: «Μου λένε, σε παρακαλώ, είσαι οικοδεσπότης σε ένα σόου πέντε νύχτες την εβδομάδα. Αν δεν έχει ακόμη βγάλει άκρη για την τελετή, τότε δεν ξέρουμε τι να σου πούμε, φίλε.»

Ανάμεσα σε άλλα, ο Τζίμι Φάλον υπήρξε (επιτυχημένος) οικοδεσπότης στα βραβεία Emmy του 2010, ενώ φέτος θα βρεθεί αναπόφευκτα σε σύγκριση με τον «ανταγωνιστή» του, Τζίμι Κίμελ από το Jimmy Kimmel Live!, ο οποίος θα παρουσιάσει τα Οσκαρ.


Μείνετε μαζί με το Flix μέχρι και το τελευταίο βραβείο της φετινής 74ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2017. Παρακολουθήστε μαζί μας ολα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από το Beverly Hilton του Λος Αντζελες, με σχολιασμό και χειροκροτήματα σαν να ήσαστάν εκεί. Η 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών μεταδίδεται ζωντανά αποκλειστικά από τα κανάλια novacinema.

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2017:

Jimmy Fallon Golden Globes 2017