Industry

Γκάρι Ολντμαν, Γουίλεμ Νταφόε, Τζέιμι Μπελ και Γκάρετ Χέντλαντ: δεν είναι ταινία, είναι η νέα καμπάνια της Prada!

στα 10

Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από τα 57 ως τα 26. Το στιλ τους είναι διαχρονικό. Σκοτεινή και αυστηρή, η νέα καμπάνια της Prada βρίσκει μοντέλα στους ηθοποιούς που αγαπάμε!

Γκάρι Ολντμαν, Γουίλεμ Νταφόε, Τζέιμι Μπελ και Γκάρετ Χέντλαντ: δεν είναι ταινία, είναι η νέα καμπάνια της Prada!

«Ο συνδυασμός των ηθοποιών εκφράζει την πρόθεση της ανδρικής σειράς της Prada να διευρυνθεί σε όλη την γκάμα ηλικιών», εξηγεί ο οίκος μόδας. Σε όποια ηλικία κι αν τους συναντά, η φωτογράφηση του Ντέιβιντ Σιμς αναδεικνύει τη βικτωριανή, σχεδόν, πλευρά τους, αλλά, φυσικά, με ίχνη παιχνιδιού και γοητείας.

Ο Γουίλεμ Νταφόε φωτογραφίζεται λίγο πριν κατευθυνθεί στην προετοιμασία του «Nymphomaniac» του Λαρς φον Τρίερ. Ο Γκάρι Ολντμαν ολοκληρώνει μια χρονιά θριαμβευτική γι’ αυτόν, μετά το «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» και δουλεύει σε… όλες τις νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ και τον περιμένουμε στο «The Dark Knight Rises». Ο Γκάρετ Χέντλαντ φοράει τόσα (Prada) ρούχα όσα δε φοράει συνολικά στο «On the Road» του Βάλτερ Σάλες, όπου υποδύεται τον Ντιν Μοριάρτι. Και ο Τζέιμι Μπελ, τον οποίον κάποτε πρέπει να σταματήσουμε ν’ αποκαλούμε Μπίλι Ελιοτ, μετά τις «Περιπέτειες του Τεν Τεν» και την «Τζέιν Εϊρ», βυθίζεται στις παραισθήσεις του «Filth» του Τζον Μπερντ, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ιρβιν Γουελς.

Με τόση τεστοστερόνη και τόσο ταλέντο μαζεμένο, είναι αλήθεια ότι και τα ρούχα δείχνουν αλλιώς…