Buzz

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει την χειρότερη σκηνή του «Game of Thrones»

στα 10

Κι όχι δεν είναι από το τελευταίο επεισόδιο και το μεγάλο φινάλε (όπως θα ήταν η δική μας).

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει την χειρότερη σκηνή του «Game of Thrones»

Είναι γνωστό, ειδικά για τους φανς που παρακολουθούσαν ό,τι κυκλοφορούσε στα 8 χρόνια της σειράς, ότι το Entertainment Weekly κάλυπτε αναλυτικά το «Game of Thrones» με αναλύσεις κάθε επεισοδίου από τον συντάκτη Τζέιμς Χίμπερτ. Το ίδιο έκανε και το Flix.

Ο Χίμπερτ αποφάσισε να συλλέξει όλα του τα κείμενα, αλλά και την συσσωρευμένη εμπειρία του γύρω από το «GoT», σ' ένα βιβλίο: το «Fire Cannot Kill a Dragon» κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα σε πολλά, ο Χίμπερτ εξασφάλισε και μία ακόμα συνέντευξη με τον συγγραφέα των επικών βιβλίων και εμπνευστή της ιστορίας που μετά εξέλιξαν με το όραμά του οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις στην σειρά-φαινόμενο για την ΗΒΟ.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Χίμπερτ ρωτά ξεκάθαρα τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για τη σκηνή από τη σειρά που τον απογοήτευσε περισσότερο, που είναι η λιγότερο αγαπημένη του, που δεν του αρέσει καθόλου.

Κι εκείνος δεν απάντησε αυτό που θα φανταζόταν κανείς: πόσο ξενέρωτο ήταν το φινάλε.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ξέρει 5 πράγματα για το prequel του «Game of Thrones». Και τα μοιράζεται

George R R Martin iron throne 607

Μάς πάει πίσω, στον πρώτο κύκλο, για να μάς θυμίσει κάτι, φαινομενικά, αδιάφορο, αλλά που για εκείνον ήταν απογοητευτικό.

«Η λιγότερο αγαπημένη μου στιγμή της σειράς, ήταν στον πρώτο κύκλο που δεν υπήρχε μεγάλο μπάτζετ. Είναι η σκηνή που ο Βασιλιάς Ρόμπερτ πηγαίνει για κυνήγι. Κι υτό που βλέπουμε είναι 4 πεζούς τύπους, που κρατούν τόξα και δόρια, να περπατούν στο δάσος. Στα βιβλία, ο Ρόμπερτ πηγαίνει για κυνήγι, δέχεται επίθεση από ένα αγριογούρουνο, τραυματίζετα και πεθαίνει. Κι όταν λέμε πηγαίνει για κυνήγι, παρόλο που δεν το έχω περιγράψει, ξέρω πολύ καλά πώς θα ήταν "αν ο Βασιλιάς πηγαίνει για κυνήγι". Θα είχε συνοδεία 100 ατόμων. Θα υπήρχαν άλογα και άμαξες και σκύλοι. Θα υπήρχαν ιχνηλάτες και κυνηγοί και λάβαρα και τρομπέτες. Δε θα ήταν με τα πόδια σ' ένα δάσος και τρεις ακόμα φίλους, ελπίζοντας ότι θα συναντήσουν κανένα αγριογούρουνο. Ομως, εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν χρήμτα για να στηθεί η σκηνή σωστά....»

Θυμηθείτε την εδώ:


Διαβάστε περισσότερα: