Buzz

Τόρμουντ, μίλα καθαρά: τι εννοείς είχατε γυρίσει κι ένα διαφορετικό τέλος του «Game of Thrones»;

στα 10

O Kρίστοφερ Χίβγιου, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον «Τόρμουντ» στο «Game of Thrones», μόλις μάς έριξε γερή wildling κουτουλιά: υπήρχε κι ένα διαφορετικό φινάλε της σειράς; [Οποιο κι αν ήταν αυτό, γιατί δεν προτιμήθηκε;]

Τόρμουντ, μίλα καθαρά: τι εννοείς είχατε γυρίσει κι ένα διαφορετικό τέλος του «Game of Thrones»;

Αρχικά το δηλώναμε με δισταγμό, αναστεναγμό. Αλλωστε οι κραυγές διαφωνίας στα σόσιαλ με το πώς ολοκληρώνονται, και πώς θα έπρεπε κατά τους φανατικούς να ολοκληρώνονται, οι σειρές-φαινόμενα, δεν μπορούν να λείψουν ποτέ. Ομως, 6 μήνες μετά, επιτρέποντας κι όλο τον χρόνο να "κάτσει" μέσα μας το αποτέλεσμα, να βγούμε, να το φωνάξουμε, να το πούμε: τι φόλα φάγαμε με το φινάλε του «Game of Thrones»; Πόσο θα θέλαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να τους εξορκίσουμε να βαρέσουν τη λήξη μετά το επικό 3o επεισόδιο, εκείνη την ένδοξη «Μεγάλη Νύχτα»;

Οχι, δεν είναι απλή γκρίνια. Οσο συναρπαστική, ευφάνταστη και πρωτοποριακή υπήρξε η πένα των Nτέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις εδώ και 7 1/2 κύκλους, τόσο απογοητευτική (και σε στιγμές προδοτική) προς τους ήρωες, την ιστορία και τους φανς τους ήταν ο δρόμος προς το φινάλε (τουλάχιστον τα 3 τελευταία επεισόδια).

Διαβάστε επίσης: Οι φανς του «Game of Thrones» απαιτούν από το HBO να ξαναγυρίσει την όγδοη σεζόν

Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό, οι φανατικοί μέχρι που κατέθεσαν αίτημα στην ΗΒΟ να απολύσει τους σεναριογράφους, να προσλάβει άλλους και να ξαναγυρίσει το φινάλε, κάποιοι ηθοποιοί έβαλαν πλάτες και στήριξαν τις αποφάσεις των δημιουργών, άλλοι τους άδειασαν, κι εμείς μείναμε με την πίκρα στο στόμα.

tormund 607 1

Σήμερα, έρχεται ένας από τους πιο αγαπημένους μας για να μας πει ότι υπήρχε και μία άλλη λύση.

Ο Kρίστοφερ Χίβγιου, ο πρωταγωνιστής που ενσάρκωνε με μάτσο ενέργεια και τζίντζερ παιχνιδιάρικη γοητεία τον «Τόρμουντ», έκανε μία παρουσίαση στο BFI του Λονδίνου («Game Of Thrones: A Celebration») στην οποία, μεταξύ άλλων, του ξέφυγε αυτή η «μικρή» λεπτομέρεια.

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Λίνα Χίντι, η Βασίλισσα Σέρσεϊ, κάνει δηλώσεις για το φινάλε του GoT: «Θα ήθελα να τα πιω μια μέρα με τον Ντέιβιντ και τον Νταν και να τους τα πω ένα χεράκι.»

«Εμείς είχαμε γυρίσει κι ένα διαφορετικό τέλος. Δεν ξέρω αν υπήρχε ποτέ ως εναλλακτική πρόταση ή μάς έβαλαν να το κάνουμε για πλάκα, αλλά εμείς το γυρίσαμε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σας πω τι ήταν, αλλά μπορώ να σας το διαβεβαιώσω: γυρίσαμε κι ένα εναλλακτικό τέλος».

Βέβαια, ο ίδιος, συγκινείται με το ποιος τελικά κάθισε στο θρόνο.

«Το γεγονός ότι ένα ανάπηρο αγόρι κάθισε στο θρόνο είναι ένας θρίαμβος. Το παιχνίδι το κέρδισε ένας ανάπηρος, αυτός έγινε Βασιλιάς, αυτός ηγέτης. Είναι μία εξαιρετική ιδέα, πρέπει να το παραδεχθούμε....»

Διαβάστε περισσότερα: