Buzz

Πώς σώθηκαν οι Σάνσα & Τίριον εκείνη τη Μεγάλη Νύχτα; Δείτε την κομμένη σκηνή του Game of Thrones

στα 10

Πάμε πίσω σε Εκείνο Το Επεισόδιο; Πώς σώθηκαν οι Σάνσα και Τίριον από την επέλαση των απέθαντων; Δείτε την κομμένη σκηνή της Μεγάλης Νύχτας.

Πώς σώθηκαν οι Σάνσα & Τίριον εκείνη τη Μεγάλη Νύχτα; Δείτε την κομμένη σκηνή του Game of Thrones

Μπορούμε να διαφωνήσουμε για πολλά που αφορούν στο «Game of Thrones». Ομως ένα είναι βέβαιο: το 3ο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του ήταν ένα αριστούργημα. «Η Μεγάλη Νύχτα» («The Long Night»), σκηνοθετημένη από τον βρετανό σκηνοθέτη Μιγκέλ Σαπότσνικ, ήταν ό,τι τελειότερο έχει ποτέ γυριστεί για την μικρή οθόνη - εντυπωσιακό, σαγηνευτικό, αγωνιώδες, συγκινητικό. θα μπορούσε να είναι και το φινάλε. Να μας αφήσει εκεί, με την ψυχή έξω από το σώμα μας, με τον θρίαμβο της ζωής απέναντι στο θάνατο.

Θυμηθείτε τα πάντα, με τον τρόπο του Flix: «Game of Thrones», Κύκλος 8, Επεισόδιο 3: Σημειώσεις

Σήμερα κυκλοφορεί μία κομμένη σκηνή του επεισοδίου (άραγε η ΗΒΟ θα συνεχίσει να μάς προσφέρει τέτοια δωράκια, για να κρατήσει το ενδιαφέρον μας ζεστό μέχρι να έρθει το prequel;). Η σκηνή εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στην κρύπτη που έχουν καταφύγει η Σάνσα, ο Τίριον, η Μιασάντεϊ, η Γκίλι και τα γυναικόπαιδα του Γουίντερφελντ. Ο στρατός του Night King εισβάλει, οπότε, λογικά, όλοι θα έπρεπε να είναι καταδικασμένοι. Πώς σώζονται;

Διαβάστε κι αυτό: Τόρμουντ, μίλα καθαρά: τι εννοείς είχατε γυρίσει κι ένα διαφορετικό τέλος του «Game of Thrones»;

Game of Thrones Deleted Scene 607 Λίγη προσοχή: η σκηνή είναι πριν το τελικό post production (πρέπει να κόπηκε πριν τελειοποιηθεί με τα ειδικά εφέ). Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούγεται ένα «action».

Τέτοιου είδους extras πάντως περιμένουν τους φανς που θα αγοράσουν τα DVD, Blu-ray, 4K Ultra HD του 8ου κύκλου. Ενα ακόμη δώρο: το «The Last Watch», το ντοκιμαντέρ makinf off από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου.

Τι άλλο έχουμε να περιμένουμε; Στις 3 Δεκεμβρίου, στη late night εκπομπή του Conan το καστ θα κάνει ένα μεγάλο reunion για να προωθήσουν την κυκλοφορία του The Complete Collection box set.

Πρόταση για δώρο Χριστουγέννων;