Buzz

Οταν το «Baywatch» συνάντησε το «RuPaul’s Drag Race»

στα 10

Δύο από τις πιο διάσημες drag queens του απολαυστικού reality «RuPaul’s Drag Race» κάνουν lip sync στο τραγούδι του «Baywatch». Στην παραλία.

Οταν το «Baywatch» συνάντησε το «RuPaul’s Drag Race»

Μπορεί οι πρώτες κριτικές από το εξωτερικό για το επερχόμενο κινηματογραφικό «Baywatch» να είναι μάλλον απογοητευτικές, ωστόσο δεν χάνουμε τις ελπίδες μας για –τουλάχιστον– μια ένοχη (ηδονοβλεπτική) απόλαυση.

Διαβάστε ακόμη: Η gay ερωτική σκηνή του «American Gods» που έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε γι' αυτή

Κι αν η ταινία δεν κατορθώσει να παραδώσει ούτε αυτό, θα υπάρχει πάντα η παρωδία που γύρισαν η Katya Zamolodchikova και η Bob The Drag Queen, δύο από τις πιο αστείες και χαρισματικές drag queens που βγήκαν από το «RuPaul’s Drag Race», το απολαυστικό reality που χάρισε πέρσι στον RuPaul το βραβείο Emmy καλύτερου παρουσιαστή και κατάφερε να φέρει τη drag κουλτούρα λίγο πιο κοντά στο mainstream.

Η Katya και η Bob, λοιπόν, φόρεσαν τα μαγιό τους, πήραν τα κόκκινα σωσίβια τους και βγήκαν στην παραλία για να κάνουν lip sync στο «κλασικό» τραγούδι του «Baywatch» και να επιδοθούν με τον δικό τους τρόπο στις χαρακτηριστικές γυμναστικές επιδείξεις των ναυαγοσωστών της σειράς.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το «Gaywatch» που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη