Φεστιβάλ / Βραβεία

Γαλλικό πόστερ και φωτογραφίες για το «Carnage» του Ρομάν Πολάνσκι

στα 10

Λίγο πριν τις πρεμιέρες του, πρώτα στο φεστιβάλ Βενετίας και στη συνέχεια στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, το «Carnage» του Ρομάν Πολάνσκι αποκτά (διασκεδαστική) γαλλική αφίσα και μερικές ακόμη φωτογραφίες του λαμπερού του καστ.

Γαλλικό πόστερ και φωτογραφίες για το «Carnage» του Ρομάν Πολάνσκι

Βασισμένο στο βραβευμένο με Tony θεατρικό της Γιασμίνα Ρεζά «God of Carnage», το συντομευμένο (σε τίτλο) «Carnage» είναι πλέον έτοιμο για τη μεγάλη του πορεία που θα ξεκινήσει από το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Βενετίας, θα κάνει μια στάση στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και θα καταλήξει στην έξοδο του (σε περιορισμένες αίθουσες) στην Αμερική στις 18 Νοεμβρίου.

Οι Γάλλοι, όμως, πρόλαβαν να φτιάξουν πρώτοι την αφίσα της ταινίας που δίνει και το στίγμα του τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα έργο που, όπως δήλωσε η Κέιτ Γουίνσλετ την έκανε να «κατουρηθεί από τα γέλια».

Κωμωδία με δραματικές αποχρώσεις ή ένα κλασικό πολανσκικό φιλμ για δύο παντρεμένα ζευγάρια (Τζόνι Φόστερ - Τζον Σι Ράιλι και Κέιτ Γουίνσλετ - Κριστόφ Βαλτζ) σε κρίση... πανικού, το «Carnage» είναι σίγουρα μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της νέας σεζόν που δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τα Οσκαρ.