Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 25 Ιουνίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 25 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Τέλειοι Ξένοι 607

Τέλειοι Ξένοι του Θοδωρή Αθερίδη

Επτά φίλοι συναντιούνται για δείπνο και πρόθυμοι να αποδείξουν ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν ο ένας από τον άλλον, αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα πάνω στο τραπέζι και συνομολογούν πως όποια κλήση ή μήνυμα δεχθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα απαντηθούν δημόσια.

Η τρίτη (και καλύτερη) σκηνοθετική απόπειρα του Θοδωρή Αθερίδη, ριμέικ μιας ιταλικής επιτυχίας που βάζει τις ανθρώπινες σχέσεις σε... ανοιχτή ακρόαση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star

Florida Project 607

The Florida Project του Σον Μπέικερ

Στις ΗΠΑ τα μοτέλ έχουν γίνει το τελευταίο καταφύγιο των ανθρώπων που δε μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη κατοικία. Ο πληθυσμός των «κρυμμένων αστέγων» αποτελείται κυρίως από οικογένειες που παλεύουν κάθε μέρα να διατηρήσουν μια στέγη. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται λίγο έξω από το Ορλάντο, τον απόλυτο προορισμό για διακοπές και «Το Πιο Μαγικό Μέρος στον Κόσμο». Η κεντρική λεωφόρος ανάμεσα στα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα είναι γεμάτη από φτηνά μοτέλ που κάποτε γέμιζαν από τουρίστες, ενώ σήμερα φιλοξενούν άστεγες οικογένειες. Η Μούνι ζει με την 22χρονη μητέρα της Χέιλι, σε ένα τέτοιο μοτέλ - το The Magic Castle. Το κοντινότερο που έχει η Μούνι σε πατρική φιγούρα είναι ο Μπόμπι, ο διαχειριστής του μοτέλ, τον οποίο πειράζουν συνεχώς τα παιδιά με τις σκανδαλιές τους. Η Χέιλι μόλις έχασε τη δουλειά της κι ένα κοριτσάκι στην ηλικία της Μούνι μόλις μετακόμισε δίπλα τους- θα είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

To απέριττο, βαθιά συγκινητικό, ρεαλιστικό σε σημείο μαγείας φιλμ του Σον Μπέικερ για τις προσωπικές μας χαμένες και ξανακερδισμένες Disneyland. Μία από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.40 στο Cosmote Cinema 2

rise

Aνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο (Rise) του Ακίν Ομοτόσο

Η ιστορία του Γιάννη, του Θανάση, μιας οικογένειας που έκανε το ελληνικό όνειρο να μοιάζει αμερικάνικο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται ήδη στο Disney+

bohemian rhapsody 607

Bohemian Rhapsody του Μπράιαν Σίνγκερ

Η ταινία ακολουθεί την πορεία των Queen από την δημιουργία τους το 1970, όταν ο Μέρκιουρι συναντήθηκε με τους Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, μέχρι και τη συναυλία τους στο Live Aid το 1985, έξι χρόνια πριν το θάνατο του Μέρκιουρι.

Βραβευμένη με 4 Οσκαρ η ταινία του Μπράιαν Σίνγκερ μπορεί να μην είναι η εμβληματική βιογραφία που θα άξιζε στον Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά δίνει στον Ράμι Μαλέκ την ευκαιρία να εντυπωσιάσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά 607

H Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά της Ελίνας Ψύκου

Ενα άδειο ξενοδοχείο στη μέση του πουθενά. Εκτός σεζόν. Ο Αντώνης Παρασκευάς φτάνει κρυμμένος στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου κι οργανώνει την καθημερινότητά του με απλές, επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες, όσο θα κρατήσει η ηθελημένη αποχώρησή του από τον κόσμο των media και του τηλεοπτικού πρωινού, του οποίου υπήρξε βασιλιάς επί σειρά ετών. Ομως ο Αντώνης Παρασκευάς νιώθει κουρασμένος. Νιώθει ότι χρωστάει στο κοινό του ένα θεαματικό come back. Κι αποφασίζει να το προσφέρει σκηνοθετώντας την απαγωγή του, μόνο και μόνο για να επιστρέψει θριαμβευτικά και με καινούριες ιδέες, ξανά στην πρώτη γραμμή της επαφής με τον κόσμο.

Το ντεμπούτο μεγάλου μήκους της Ελίνας Ψύκου, επίσημη συμμετοχή στο Forum του Φεστιβάλ Βερολίνου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.