Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


brit

Βραβεία Grammy 2021 + Brit Awards 2021

Η Cosmote TV γιορτάζει τη μέρα της μουσικής προβάλλοντας back to back στο Cosmote Cinema 2 τα Βραβεία Grammy και τα Brit Awards του 2021. Από τις 19.15 μέχρι και τα μεσάνυχτα, δυναμώστε την ένταση.

blackhat 607

Blackhat του Μάικλ Μαν

Ενας από τους ικανότερους χάκερς του κόσμου, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, δέχεται μετά από πρόταση προσωρινής απελευθέρωσής του, να συνεργαστεί με τις αμερικανικές και κινεζικές αρχές, με σκοπό να εξαρθρώσουν ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος που έχει επιτεθεί σε ένα ασιατικό πυρηνικό εργοστάσιο και τη διεθνή χρηματαγορά.

O Μάικλ Μαν μπορεί να κάνει ακόμη και τους χάκερ να δείχνουν cool. Κι ο Κρις Χέμσγουρθ να τους κάνει να δείχνουν beefy! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Η ταινία προβάλλεται στον ALPHA στις 22.00

A Beautiful Mind

Ενας Υπέροχος Ανθρωπος του Ρον Χάουαρντ

Ο ιδιοφυής, αλλά αρκετά εσωστρεφής μαθηματικός, Τζον Νας, θα στρέψει από νωρίς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μετά από τις σημαντικές θεωρίες του πάνω στα μαθηματικά και τη θεωρία των παιγνίων. Η πολυτάραχη ζωή του, ωστόσο, θα έχει επίδραση στην προσωπικότητά του, απαιτώντας αρκετές μάχες μέχρι την αναγνώριση του έργου του από τη διεθνή κοινότητα, που θα έρθει κάποια στιγμή με το βραβείο Νόμπελ.

Τέσσερα Οσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Β' Γυναικείου Ρόλου για την Τζένιφερ Κόνελι) για την ταινία του Ρον Χάουαρντ.

Η ταινία προβάλλεται στο OPEN στις 21.00

Jersey Boys

Jersey Boys του Κλιντ Ιστγουντ

Η ιστορία τεσσάρων νέων με καταγωγή από το Νιού Τζέρσεϊ οι οποίοι ενώθηκαν για να σχηματίσουν το διάσημο 60’s ροκ συγκρότημα ‘’The Four Seasons’’. Οι δοκιμασίες και οι θρίαμβοι τους συνοδεύονται από τα χιτ τραγούδια που επηρέασαν μία ολόκληρη γενιά, και τώρα αναγνωρίζονται από τη νέα γενιά φανς μέσω του γνωστού μιούζικαλ.

Η ταινία προβάλλεται στην ΕΡΤ2 στις 22.15

Τα 4 επίπεδα της ύπαρξης 607

Τα Τέσσερα Επίπεδα της Υπαρξης της Ηλιάνας Δανέζη

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του '70. Οι νέοι της εποχής πειραματίζονται με την μουσική σε αυτοσχέδια προβάδικα, κοσμούν τους τοίχους των δωματίων τους με αφίσες από τα μουσικά είδωλα της εποχής, προμηθεύονται δίσκους από τους συγγενείς τους που ζουν στο εξωτερικό και ονειρεύονται! Στο Iλιον της Δυτικής Αττικής ο Θανάσης, ο Νίκος, ο Χρήστος και ο Μαρίνος φτιάχνουν το μουσικό συγκρότημα «Tα 4 Επίπεδα της Yπαρξης». Ηχογραφούν στα middle 70s τον έναν και μοναδικό δίσκο τους σε παραγωγή της Venus, μιας εταιρείας παραγωγής που μέχρι πρότινος αναλάμβανε μόνο λαϊκούς καλλιτέχνες. Και μετά οι δρόμοι τους χωρίζουν. Ωστόσο ο ένας και μοναδικός τους δίσκος ακολουθώντας μια μοναχική πορεία φτάνει από τις προθήκες των ελάχιστων δισκάδικων που τον φιλοξένησαν, στα χέρια και τα αυτιά των ανθρώπων της αμερικάνικης μουσικής βιομηχανίας. Στη συνέχεια, το μουσικό θέμα ενός εκ των κομματιών του δίσκου («Κάποια μέρα στην Αθήνα») γίνεται το sample του «Run this Town». Πρόκειται για το τραγούδι που ερμηνεύει η Rihanna, o Jay Z και ο Kanye West και που το 2010 λαμβάνει Grammy καλύτερου χιπ χοπ τραγουδιού! Ο Θανάσης Αλατάς κάπου στα 50 του εν μέσω της οικονομικής κρίσης γίνεται ο πρώτος Ελληνας που βραβεύεται με Grammy για το μουσικό θέμα που συνέθεσε στη νιότη του, σε ένα μικρό υπόγειο προβάδικο στο Ιλιον... Η επιμονή του και η αγάπη του γι’ αυτόν τον δίσκο, τον αντάμειψε. Δεν πειράζει που αυτό συνέβη μετά από 40 περίπου χρόνια. Συνέβη. Το έκανε να συμβεί.

Το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ της Ηλιάνας Δανέζη για το happy end που έζησαν τα «4 Επίπεδα της Υπαρξης». Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στην ΕΡΤ2 στις 00:30

visconti

Πέρα απ'την Οθόνη: Tα παρασκήνια του Ιταλικού κινηματογράφου

Το «Oltre lo schermo» («Πέρα απ’ την οθόνη») είναι μια συναρπαστική διαδρομή στις ιταλικές και διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων 70 χρόνων, που μας ταξιδεύει στην αθέατη πλευρά του κινηματογράφου που κρύβεται στο παρασκήνιο. Οι δεκαπέντε ταινίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα εξερευνούν τα πιο διάσημα πλατό και τους σημαντικότερους σκηνοθέτες – από τον Λουκίνο Βισκόντι και τη Λίνα Βερτμύλερ, μέχρι τον Φραντσέσκο Ρόζι και τον Τζουλιάνο Μοντάλντο – αναδεικνύοντας επαγγελματίες και ιδιότητες χωρίς τους οποίους η μαγεία του κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να υπάρχει, σήμερα όπως και χθες. Μια αναδρομή που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά, στον πλούτο, στη δύναμη και στην εγκαρτέρηση του κινηματογράφου, των ανδρών και των γυναικών που εργάζονται σε αυτόν και όλων όσοι τον αγάπησαν και συνεχίζουν να τον αγαπούν.

Το αφιέρωμα προβάλλεται στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ του Ιταλικού κινηματογράφου στην Ελλάδα.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.