Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη 16 Αυγούστου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη 16 Αυγούστου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.

Jay and Silent Bob Reboot

Jay and Silent Bob Reboot του Κέβιν Σμιθ

Ο Τζέι και ο Σιωπηλός Μπομπ χάνουν στη δικαστική διαμάχη που είχαν με τη Saban Films, η οποία γυρίζει μια νέα ταινία. Ο Τζέι και ο Μπομπ επισκέπτονται τον Μπρόντι Μπρους ο οποίος τους μιλά για το γυρίσματα της ταινίας Bluntman and Chronic, σε σκηνοθεσία Κέβιν Σμιθ, η οποία σχεδόν ολοκληρώνεται. Εκτός από μια σημαντική σκηνή που πρόκειται να γυριστεί στο ετήσιο συνέδριο θαυμαστών "Chronic-Con" στο Χόλιγουντ. Έχουν τρεις μέρες για να φτάσουν στο Λος Άντζελες για να σταματήσουν την ολοκλήρωση της ταινίας και να κερδίσουν ξανά την ταυτότητά τους. Παίζουν: Τζέισον Μιοες, Κέβιν Σμιθ, Χάρλεϊ Κουίν Σμιθ, Μπεν Αφλεκ , Φρεντ Άρμισεν. Σκηνοθεσία: Κέβιν Σμιθ. Διάρκεια: 105' [Το πρόγραμμα περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές σεξ και χρήσης ουσιών]

25 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στην ταινία «Clerks» του Κέβιν Σμιθ, οι αγαπημένοι αυτοί χαρακτήρες επιστρέφουν με το δικό τους reboot.

Η ταινία προβάλλεται σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στις 22.00 στον ΑΝΤ1

killer joe

Killer Joe του Γουίλιαμ Φρίντκιν

Οταν ο 22χρονος έμπορος ναρκωτικών Κρίς ανακαλύπτει ότι η μητέρα του έκλεψε το απόθεμα των ναρκωτικών που είχε αναλάβει να πουλήσει για λογαριασμό μιας συμμορίας, πρέπει να σκεφτεί ένα τρόπο να μαζέψει άμεσα 6.000 δολάρια για να σώσει τη ζωή του από τους προμηθευτές που τον κυνηγούν. Μέσα στην απελπισία του ζητάει τη βοήθεια του πληρωμένου δολοφόνου «Κίλερ Τζο» προκειμένου να δολοφονήσει τη μητέρα του και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της, ύψους 50.000 δολαρίων. Ωστόσο, ο Τζο ζητάει προκαταβολή για τη… «δουλειά» και αφού ο Κρις δεν έχει να του δώσει, παίρνει ως εγγύηση την ελκυστική αδερφή του Κρις, την Ντότι. Και μέχρι να πληρωθεί ο Τζο, η Ντότι... δεν επιστρέφεται!

Ο Γουίλιαμ Φρίντκιν σκηνοθέτει για δεύτερη φορά μετά το «Bug» ένα θεατρικό του Τρέισι Λετς και παραδίδει μια σοκαριστικά απολαυστική ταινία, πακεταρισμένη στην μορφή ενός επώδυνου, μα και σχεδόν κωμικού θρίλερ.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.45 στο OPEN

american

Επάγγελμα Ζιγκολό του Πολ Σρέιντερ

O Tζούλιαν, ένας γοητευτικός νεαρός, βγάζει τα προς το ζην ως συνοδός πλούσιων κυριών. Αυτή η «απασχόληση» του προσφέρει όλα όσα ονειρεύεται ένας νέος: γρήγορο αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, άνετο σπίτι. Αυτός όμως ισχυρίζεται πως το κίνητρό του δεν είναι τα χρήματα αλλά η θέλησή του να προσφέρει ικανοποίηση στις μοναχικές γυναίκες. Παρόλα αυτά, τα πράγματα μπλέκουν όταν ο Τζούλιαν ερωτεύεται μία απ' τις πελάτισσές του ενώ λίγο αργότερα βρίσκεται παγιδευμένος σε μια σκευωρία και κατηγορείται για ένα φόνο που δεν έχει διαπράξει...

Το «Call me» της Ντέμπι Χάρι διαπασών στα ηχεία (Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Τραγουδιού), Armani στην ενδυματολογία και ο Ρίτσαρντ Γκιρ γυμνός σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.00 στον ΣΚΑΪ

15 minutes

15 Λεπτά (15 Minutes) του Τζον Χέτζερφελντ

Ο Εντι Φλέμιγκ εργάζεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και συχνά χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να ωφεληθεί στη δουλειά του. Είναι προσωπικός φίλος με τον διάσημο παρουσιαστή ειδήσεων Ρόμπερτ Χόκινς και έχει σχέση με τη δημοσιογράφο Νίκι Κάρας. Ο Τζόρντι Γουόρσοου είναι ο νεαρός ανακριτής της πυροσβεστικής και πρέπει να συνεργαστεί με τον ντεντέκτιβ για να βρουν τη λύση σε ένα διπλό φονικό που κατέληξε σε μια τρομερή πυρκαγιά. Οι δολοφόνοι που ψάχνουν είναι δυο κακοποιοί από το Ανατολικό Μπλοκ, οι οποίοι φτάνουν στην Αμερική για να διεκδικήσουν το μερίδιό τους από μία ληστεία.

Αστυνομική περιπέτεια με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Εντουαρντ Μπερνς.

Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.