Buzz

Αποχαιρέτα το «Fast and Furious» που χάνεις (αλλά μην βιάζεσαι κιόλας!)

στα 10

Αν το team του FF είναι κάτι εκτός από γκαζιάρικο, αυτό είναι... σούπερ οργανωμένο.

Αποχαιρέτα το «Fast and Furious» που χάνεις (αλλά μην βιάζεσαι κιόλας!)

Για όσους δεν κρατούν ημερολόγιο, βρισκόμαστε εν αναμονή του «FF9» - η παραγωγή, με ακρίβεια και λίγα λόγια και σταράτα, στην αρχή της πανδημίας ανακοίνωσε ότι, μην κοροϊδευόμαστε, η ταινία αναβάλλεται για τον Μάιο 2021.

fast & furious 9

Τα νέα, όμως, προχωρούν και πιο πέρα από εκεί. Οχι στο διάστημα, όπου μέλλει να ταξιδέψει ο Ντόμινικ Τορέτο, αλλά στο προσεχές μέλλον. Οπως επιβεβαιώνει το Variety, δύο επιπλέον ταινίες θα γυριστούν και εκεί, στο #11, θα ολοκληρωθεί η περιπέτεια των «FF» για πάντα. Ο Τζάστιν Λιν, που έχει υπογράψει τα «FF» 3, 4, 6 και το επερχόμενο 9, θα βάλει τη σφραγίδα του και στις δυο τελευταίες ταινίες ενός franchise που, τελικά, θα έχει διανύσει, πάντα με μεγάλες ταχύτητες, πάνω από δυο δεκαετίες σινεμά και δρόμου. Αν οι ταινίες ακολουθήσουν τον (εκτός πανδημίας) συνηθισμένο τους ρυθμό, θα μας κάνουν παρέα ως και το 2025.

Διαβάστε ακόμη: Είναι αλήθεια, στο «Fast & Furious 9», ο Ντόμινικ Τορέτο θα πάει στο διάστημα. Με το αυτοκίνητο, φυσικά

Φυσικά, το σύμπαν και οι ήρωες του franchise είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να ζουν, όχι μόνο στο «Hobbs & Shaw», αλλά και σε άλλα spin-offs με τους ήρωες των ταινιών, λίγο σαν... τις μεμονωμένες υπερηρωικές ταινίες της Marvel.