Buzz

Είναι αλήθεια: Στο «Fast & Furious 9», ο Ντόμινικ Τορέτο θα πάει στο διάστημα. Με το αυτοκίνητο, φυσικά

στα 10

Να τα λέμε. Το franchise «Fast and Furious» διαρκώς προχωρά παραπέρα. Κι ακόμα παραπέρα...

Είναι αλήθεια: Στο «Fast & Furious 9», ο Ντόμινικ Τορέτο θα πάει στο διάστημα. Με το αυτοκίνητο, φυσικά

Το είχε ήδη υπαινιχθεί σε συνέντευξή του το καλοκαίρι ο Ludacris - ότι το επόμενο «Fast and Furious», έννατο στον αριθμό, θα έβαζε πλώρη για το διάστημα. Και τώρα, σε δική της συνέντευξη, η Μισέλ Ροντρίγκες το επιβεβαίωσε.

Δείτε ακόμη: «F9» Είναι fast είναι furious, έχουν πόστερ, έχουν trailer!

Μιλώντας στον Τζες Κέιγκλ, η Μισέλ δήλωσε, ας πούμε... έκπληκτη: «Μα πώς είναι δυνατον να το ξέρετε αυτό; Βλέπετε τι συμβαίνει; Ο κόσμος μιλάει στα παρασκήνια, φίλε. Οταν μια ταινία δεν βγει στην ώρα της, αρχίζουν οι διαρροές. Αυτό δεν έπρεπε να έχει μαθευτεί. Τέλος πάντων, ΟΚ, αλλά εγώ δεν έχω την τύχη να πάω στο διάστημα - όμως στην ομάδα ήρθε μια γυναίκα σεναριογράφος, χάρη στον σκηνοθέτη μας, τον Τζάστιν Λιν κι εκείνη έδειξε μεγάλη προσοχή κι αγάπη στα κορίτσια της ταινίας. Κι ελπίζω ότι αυτό θα φαίνεται και στο τελικό προϊόν.»

fast & furious 9 607

Αν θα φαίνεται - κι αν θα διακρίνεται από... το διάστημα - θα περιμένουμε αρκετό καιρό για να το δούμε: η ταινίες ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στις αίθουσες τον Μάιο του 2020, αλλά η παραγωγή του «F9», μόλις εξαπλώθηκε η πανδημία, χωρίς περιστροφές, δεύτερες σκέψεις και πολύπλοκους υπολογισμούς, αλλά με λίγα λόγια και σταράτα σαν τους ήρωες της ταινίας, απλώς μετέφερε την έξοδο για ένα χρόνο αργότερα, στις 2 Απριλίου του 2021.