Buzz

Οι Τζον Μάλκοβιτς και Ραλφ Ινεσον έρχονται στους «The Fantastic Four»

στα 10

Αν και ακόμα παρεμένει άγνωστο ο ρόλος του Μάλκοβιτς, επιβεβαιώθηκε πως ο Ινεσον θα παίξει τον ρόλο του Galactus.

Οι Τζον Μάλκοβιτς και Ραλφ Ινεσον έρχονται στους «The Fantastic Four»

Τα μέλη της πρώτης οικογένειας της Marvel, «The Fantastic Four», συνεχίζουν να μεγαλώνουν καθώς ανακοινώθηκαν χτες δυο ακόμα ηθοποιοί οι οποίοι προστέθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του MCU.

Πρώτος από όλους ο Τζον Μάλκοβιτς επιβεβαιώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του MCU, αλλά αν και δεν ανακοινώθηκε ποιον ρόλο θα παίξει στην ταινία υπάρχει μια σειρά από πιθανούς χαρακτήρες από τα κόμικς που θα μπορούσε να ενσαρκώσει, συμπεριλαμβανομένου του Wizard (ο οποίος ηγείται μιας εκδοχής υπερκακών των Fantastic Four) και του Beyonder (μια σημαντική φιγούρα στο μεγαλύτερο έπος του multiverse).

Τέλος η ταινία βρήκε τον Galactus της στο πρόσωπο του Βρετανού ηθοποιού Ραλφ Ινεσον, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στην ταινία «Πρώτος Οιωνός» και παλιότερα στο «The Witch». O Galactus εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1966 σε ένα τεύχος των «The Fantastic Four» και είναι μια θεϊκή οντότητα που επιβιώνει μόνο τρεφόμενος με ολόκληρους πλανήτες - και κάθε ζωντανό ον που τους κατοικεί. Σχεδιάστηκε από τους Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι για να ξεχωρίζει από τους τυπικούς, γήινους κακούς που είχαν γεμίσεις τα διάφορα κόμικς μέχρι τότε, και χρησίμευσε ως πρότυπο για άλλους κοσμικούς κακούς όπως οι Thanos, Kang, Dormammu και Ego ο Ζωντανός Πλανήτης.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζούλια Γκάρνερ έρχεται στους «The Fantastic Four»

Ralph Ineson galactus

Και οι δυο τους έρχονται να συμπληρώσουν το καστ της ταινίας το οποίο συμπεριλαμβάνει τους Πέδρο Πασκάλ στο ρόλο του Ριντ Ρίτσαρντς (aka Mr. Fantastic), Βανέσα Κίρμπι στο ρόλο της Σου Στορμ (aka Invisible Woman), Τζόζεφ Κουίν στο ρόλο του Τζόνι Στορμ (aka The Human Torch), Εμπον Μος-Μπάκραχ στο ρόλο του Μπεν Γκριμ (aka The Thing), Τζούλια Γκάρνερ (Σάλα-Μπαλ) και Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.

Μπορεί η πλοκή του σεναρίου να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό αλλά στα κόμικς, οι Fantastic Four είναι αστροναύτες που μεταμορφώνονται σε υπερήρωες αφού εκτεθούν στις κοσμικές ακτίνες στο διάστημα. Ο Ριντ αποκτά την ικανότητα να τεντώνει το σώμα του σε εκπληκτικά μήκη. Η Σου, η κοπέλα του Ριντ (και τελικά η σύζυγός του), μπορεί να χειραγωγήσει το φως για να γίνει αόρατη και να ρίξει ισχυρά πεδία δύναμης. Ο Τζόνι, ο αδερφός της Σου, μπορεί να μετατρέψει το σώμα του σε φωτιά που του δίνει την ικανότητα να πετάει. Και ο Μπεν, ο καλύτερος φίλος του Ριντ, μεταμορφώνεται εντελώς σε ένα Πράγμα, με γιγάντιους, πορτοκαλί ογκόλιθους για σώμα, που του δίνουν σούπερ δύναμη αλλά και μια διαρκή θλίψη για την εξωτερικά τερατώδη εμφάνισή του.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν, γνωστός από τη δουλειά του στο «WandaVision» σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Τζεφ Κάπλαν και Ιαν Σπρίνγκερ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Fantastic Four» είναι η 25η Ιουλίου 2025.