Buzz

Η Τζούλια Γκάρνερ έρχεται στους «The Fantastic Four»

στα 10

Η Γκάρνερ θα παίξει τον ρόλο της Σάλα-Μπαλ, μιας θηλυκής εκδοχής του Silver Surfer.

Η Τζούλια Γκάρνερ έρχεται στους «The Fantastic Four»

Τον Φλεβάρη που μας πέρασε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Marvel μας έκανε ένα δώρο αγάπης παρουσιάζοντας μας το κύριο καστ της επερχόμενης ταινίας «The Fantastic Four», με τους Πέδρο Πασκάλ στον ρόλο του Ριντ Ρίτσαρντς (aka Mr. Fantastic), Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Σου Στορμ (aka Invisible Woman), Τζόζεφ Κουίν στον ρόλο του Τζόνι Στορμ (aka The Human Torch) και Εμπον Μος-Μπάκραχ στον ρόλο του Μπεν Γκριμ (aka The Thing).

Τώρα ήρθε η ώρα όμως να μάθουμε και τα υπόλοιπα μέλη του καστ. Την αρχή κάνει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ η οποία θα παίξει τον ρόλο της Σάλα-Μπαλ, μια θηλυκή εκδοχή του Silver Surfer.

Στα κόμικ η Σάλα-Μπαλ είναι μια από τους κύρηκες του κακού Γκαλάκτους, ο οποίος ίσως κάνει την εμφάνισή του στην ταινία, μιας και ήδη ακούγονται φήμες πως ονόματα όπως ο Χαβιέρ Μπαρδέμ και ο Αντόνιο Μπαντέρας να βρίσκονται στο τραπέζι για να ερμηνεύσουν τον ρόλο αυτόν. Επίσης η Σάλα-Μπαλ είναι και η ερωμένη του Silver Surfer, Νοριν Ραντ, κάτι που επίσης μπορεί να σημαίνει πως θα δούμε να κάνει την εμφάνισή του κι αυτός εδώ, ο οποίος στα κομικ παίζει τον ρόλο ενός frenemy των Fantastic Four.

Διαβάστε ακόμα: Καλωσορίστε τους «The Fantastic Four» του MCU

the fantastic four

Μπορεί η πλοκή του σεναρίου να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό αλλά στα κόμικς, οι Fantastic Four είναι αστροναύτες που μεταμορφώνονται σε υπερήρωες αφού εκτεθούν στις κοσμικές ακτίνες στο διάστημα. Ο Ριντ αποκτά την ικανότητα να τεντώνει το σώμα του σε εκπληκτικά μήκη. Η Σου, η κοπέλα του Ριντ (και τελικά η σύζυγός του), μπορεί να χειραγωγήσει το φως για να γίνει αόρατη και να ρίξει ισχυρά πεδία δύναμης. Ο Τζόνι, ο αδερφός της Σου, μπορεί να μετατρέψει το σώμα του σε φωτιά που του δίνει την ικανότητα να πετάει. Και ο Μπεν, ο καλύτερος φίλος του Ριντ, μεταμορφώνεται εντελώς σε ένα Πράγμα, με γιγάντιους, πορτοκαλί ογκόλιθους για σώμα, που του δίνουν σούπερ δύναμη αλλά και μια διαρκή θλίψη για την φαινομενικά τερατώδη εμφάνισή του.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν, γνωστός από τη δουλειά του στο «WandaVision» σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Τζεφ Κάπλαν και Ιαν Σπρίνγκερ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Fantastic Four» είναι για τις 25 Ιουλίου 2025.