Buzz

Περισσότερα fantastic beasts και where to find them, στο νέο τρέιλερ της ταινίας

στα 10

Λάτρεις του κόσμου του Χάρι Πότερ χαρείτε, το «Fantastic Beasts», δείχνει όλο και πιο... φανταστικό!

Περισσότερα fantastic beasts και where to find them, στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Ενας μάγος, ο Νιουτ Σκαμάντερ, φτάνει στη Νέα Υόρκη με μια βαλίτσα γεμάτη απίθανα, απίστευτα πλάσματα, και κάποια από αυτά ξεφεύγουν για να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο ακόμη πιο παράξενα κι επικίνδυνα πλάσματα, τους ανθρώπους.

Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - που υπογράφει, για πρώτη φορά, το σενάριο της ταινίας - δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια, το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ».

fantastic beasts 607

Δείτε ακόμη: Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κι ο Εντι Ρέντμεϊν μάς συστήνουν τον Νιουτ Σκαμάντερ του «Fantastic Beasts»

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας πλησιάζει, αφού θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016, και το νέο τρέιλερ κάνει την ανυπομονησία μας ακόμη μεγαλύτερη.


Δείτε ακόμη: