Φεστιβάλ / Βραβεία

To «exergue - on documenta 14» του Δημήτρη Αθυρίδη Cinéma du Réel

στα 10

Μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας exergue - on documenta 14 του Δημήτρη Αθυρίδη στην 74η Berlinale, και την ελληνική πρεμιέρα στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, η ταινία συνεχίζει τη φεστιβαλική της πορεία με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ Cinéma du Réel στην κατηγορία Spécial Screenings.

To «exergue - on documenta 14» του Δημήτρη Αθυρίδη Cinéma du Réel

Μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «exergue - on documenta 14» του Δημήτρη Αθυρίδη στην 74η Berlinale, και την ελληνική πρεμιέρα στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, η ταινία συνεχίζει τη φεστιβαλική της πορεία με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ Cinéma du Réel στην κατηγορία Spécial Screenings.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «exergue-on documenta 14»

exergue

Με την ευκαιρία της προβολής του «exergue - on documenta 14», θα διοργανωθεί συζήτηση με συντονιστή τον Τομά Μπουτού (επιμελητή, εκδότη, και καθηγητή) γύρω από τη σχέση των καλλιτεχνικών διευθυντών με τους καλλιτέχνες, την κοινότητα και τους θεσμικούς ή οικονομικούς εταίρους των εκδηλώσεών τους. Ερωτήματα τόσο κρίσιμα στον χώρο του κινηματογράφου όσο και στη σύγχρονη τέχνη.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Δημήτρη Αθυρίδη στο Flix: «Σύγχρονο είναι να βλέπεις μέσα στο σκοτάδι της κάθε εποχής»

exergue