Buzz

Everything goes! Teaser τρέιλερ για το «The Canyons»

στα 10

Η ταινία που ο Πολ Σρέιντερ και ο Μπρετ Ιστον Ελις χρηματοδότησαν μέσω crowdfunding και στην οποία πρωταγωνιστουν η Λίντσεϊ Λόχαν και ο πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, δείχνει τα πρώτα πλάνα της.

Everything goes! Teaser τρέιλερ για το «The Canyons»

Φτιαγμένο για να θυμίζει exploitation movie της δεκαετίας του 70, το τρέιλερ του «The Canyons» έρχεται με εξωφρενικές γραμματοσειρές, γρατζουνιές στην εικόνα, bongos στο soundtrack και ατάκες που σκοτώνουν: «Στα Canyons όλα είναι πιθανά. Εκεί το σεξ είναι τόσο φτηνό όσο και το μπάτζετ και ο φόνος είναι η μόνη διέξοδος»! Η Τάρα της Λίντσεϊ Λόχαν περιγράφεται «γλυκεία σαν αμαρτία» και ο ΤζέιΜς Ντιν ως ένα «τεράστιο» (τα εισαγωγικά δικά τους) ταλέντο.

Ναι το teaser έχει χιούμορ, αλλά πέρα από αυτό δεν μας επιτρέπει να αντιληφθούμε πολλά για το πραγματικό ύφος ή τον τόνο του φιλμ, που προφανώς (ή έστω ελπίζουμε) δεν θα είναι ίδιος με αυτόν του τρέιλερ. Σε κάθε περίπτωση, κατορθώνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας όπως και το όλο project από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε γι αυτό στη σελίδα του στο Kickstarter και συνεχίσαμε να το παρακολουθούμε στενά στην διάρκεια των γυρισμάτων του.

Το φιλμ έχει πλέον ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την σελίδα του facebook η Λίντσεϊ Λόχαν έχει ήδη δει το πρώτο cut και η πρεμιέρα του αναμένεται σε ένα από τα φεστιβάλ του χειμώνα του 2013, πιθανότατα αυτό του Sundance ή του Βερολίνου.

Μέχρι τότε όμως, δείτε το τρέιλερ.


Tags: THE CANYONS