Buzz

Σόρι κορίτσια: η Εύα περιμένει το παιδί του Ράιαν (update alert!)

στα 10

Γυναικείοι θρήνοι αντηχούν ανά τον πλανήτη: ο πιο σέξι σταρ των τελευταίων χρόνων έγινε πατέρας. Η Εύα Μέντες γέννησε το παιδί του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Σόρι κορίτσια: η Εύα περιμένει το παιδί του Ράιαν (update alert!)

Oι συμπρωταγωνιστές «Στο Τέλος του Δρόμου» του Ντέρεκ Σιαφράνς, ο 33χρονος Ράιαν Γκόσλινγκ και 40χρονη Εύα Μέντες, είναι ζευγάρι από τα γυρίσματα της ταινίας το 2011, έχουν όμως έναν πολύ αυστηρό κώδικα προστασίας της προσωπικής τους ζωής. Εκτός από σκόρπιες φωτογραφίες των παπαράτσι που τους συλλαμβάνουν σε μία βόλτα με τα σκυλιά τους (κι αυτό είναι είδηση;), δεν προκαλούν, δεν εμφανίζονται μαζί δημόσια, προστατεύουν τη σχέση τους από τους αδιάκριτους χολιγουντιανούς προβολείς.

Μάλιστα, λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Lost River», του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Ράιαν Γκόσλινγκ, στις Κάννες,ο κίτρινος Τύπος είχε συμπεράνει και διαδώσει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, καθώς δεν εμφανιζόντουσαν ποτέ πια μαζί και η Εύα Μέντες, όχι μόνο δεν τον είχε συνοδεύσει στο κόκκινο χαλί του Palais, αλλά δεν είχε παραστεί σε καμία πρεμιέρα ή εκδήλωση από τον Μάρτιο.

1Οταν ο πρωινός καφές αποτελεί είδηση για τους παπαράτσι

2Το ζευγάρι δεν γλίτωσε ούτε από τους Γάλλους σε ένα ταξίδι του στο Παρίσι

Σήμερα όμως όλα εξηγούνται: η 40χρονη Μέντες είναι έγκυος και μάλιστα επτά μηνών. Ούτε τώρα το μάθαμε επίσημα από ατζέντηδες ή τους ίδιους, οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν ιδιωτικά την ιδιωτική τους ζωή. «Φίλη του ζευγαριού το επιβεβαίωσε στο περιοδικό People».

Hey girl, here's is your update: η Εύα Μέντες γέννησε στις 12 Σεπτεμβρίου με άκρα μυστικότητα ένα κοριτσάκι. Hey girl, indeed Ryan!

Το πιο διασκεδαστικό στην προκειμένη περίπτωση είναι φυσικά οι αντιδράσεις των θαυμαστρΙών/θαυμαστών στο Internet και οι χαριτωμένοι θρήνοι που έχουν ξεσπάσει σε facebook και twitter, καθώς ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αναλάβει τη θέση που κάποτε καταλάμβανε ο Μπραντ Πιτ, ή ο Τζουντ Λο ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Βολεύει κάποιος να είναι πάντα το αντικείμενο πόθου και τίποτα άλλο.

Κορίτσια κι αγόρια, λυπούμαστε. Ο Γκόσλινγκ ενηλικιώθηκε κι επισήμως. Καιρός για το επόμενο toy boy.

3Διαβάστε τη συνέντευξη του ζευγαριού στο Flix από την πρεμιέρα του «Στο Τέλος του Δρόμου» στο Τορόντο.

Περισσότερος Ράιαν Γκόσλινγκ: