Buzz

Ενα ακόμα trailer για τον Τεν Τεν!

στα 10

Κάθε τρέιλερ του «Τεν Τεν» είναι ακόμη καλύτερο από το προηγούμενο. Φαίνεται ότι οι δύο μεγάλοι παραμυθάδες του Χόλιγουντ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Πίτερ Τζάκσον, τα κατάφεραν πάλι. Να ετοιμαζόμαστε για μια περιπέτεια, όπως δεν την έχουμε ποτέ ξαναδεί στο σινεμά;

Ενα ακόμα trailer για τον Τεν Τεν!

Σε δέκα μέρες οι «Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ θα κατακτήσουν τον κόσμο. Και παρ' όλους τους αρχικούς δισταγμούς απέναντι στην πάλαι ποτέ «ψεύτικη» τεχνολογία του performance capture animation, φαίνεται πώς το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων του χώρου που έχουν δει την ταινία παραμιλάει.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το νέο trailer ξεκινά με τη φράση που κάνει τη διαφορά: «Δύο μεγάλοι αφηγητές παρουσιάζουν...» Γιατί πάνω από όλα, η συνεύρεση Στίβεν Σπίλμπεργκ στη σκηνοθεσία και Πίτερ Τζάκσον στην hands-on παραγωγή εγγυάται το ταξίδι. Τη βουτιά στην περιπέτεια. Την κινηματογραφική μαγεία στην αφήγηση ενός παραμυθιού. Το έχουμε πει πολλές φορές και το επιβεβαιώνουν και οι πρώτες κριτικές από το εξωτερικό: ο Ερζέ θα ήταν περήφανος.

Δείτε το νέο trailer και δέστε τις ζώνες σας λοιπόν, καθώς οι δύο κινηματογραφικοί παραμυθάδες θα σας ρίξουν σε περιπέτειες, και θα το κάνουν μεγαλόπνοα, επικά και τρισδιάστατα.

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας, έχουμε αρκετό υλικό για να χαζεύουμε: