Buzz

Αυτή είναι η περιπέτεια! Νέο τρέιλερ για τον «Τεν Τεν»

στα 10

Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε καινούριο βλέπουμε από τις «Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ μοιάζει και καλύτερο. Και το νέο, χορταστικό, περιπετειώδες βρετανικό τρέιλερ απλά το επιβεβαιώνει.

Αυτή είναι η περιπέτεια! Νέο τρέιλερ για τον «Τεν Τεν»

Το στοίχημα ήταν αν ο Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να ξαναβρει τον παλιό καλό του εαυτό (ναι όλοι μιλάμε για τις πρώτες περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς), δίνοντας στον Τεν Τεν του Ερζέ κάτι παραπάνω από σάρκα και οστά. Η ανακοίνωση ότι η ταινία θα γυριστεί με την τεχνική του motion capture μας έκοψε τον αέρα, αλλά λίγο οι φωτογραφίες από την ταινία (δείτε τις εδώ) λίγο το πρώτο teaser trailer (δείτε το εδώ) και το πρώτο trailer (δείτε το εδώ) μας έπεισαν πως όλα βαίνουν καλώς.

Το καινούριο βρετανικό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε (αποκλειστικά στο MSN - δείτε το παρακάτω) όμως διαλύει κάθε αμφιβολία πως ο Σπίλμπεργκ όχι μόνο βρίσκεται σε φόρμα αλλά βρήκε μέσα στον «Τεν Τεν» κάτι περισσότερο από την αθωότητα που έμοιαζε να έχει χάσει τα τελευταία χρόνια. Φτιαγμένο για παιδιά που δεν θέλουν να μεγαλώσουν και μεγάλους που θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά, προσμένουμε τις 3 Νοεμβρίου που η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες με μια και μόνο ευχή: να είναι αυτό το τρέιλερ ενδεικτικό για όσα θα συναντήσουμε στην σκοτεινή αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα για τις «Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου» εδώ