Buzz

H Εμα Τόμσον τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα!

στα 10

Δείτε σε ένα βίντεο όλους τους συντελεστές της «Μαγικής Ομπρέλας» να μιλούν για την Εμα Τόμσον, και την ίδια να εξηγεί γιατί ο ρόλος της συγγραφέως της «Μαίρη Πόπινς» ήταν ο πιο δύσκολος της υπέροχης καριέρας της.

Flix Team
H Εμα Τόμσον τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα!

«Η Εμα είναι μια από αυτές τις ηθοποιούς που δεν χρειάζονται συντήρηση. Κάθε φορά που τη βλέπω αναρωτιέμαι πως το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο.»

Με αυτά τα λόγια προσπαθεί ο Τομ Χανκς να περιγράψει το αστείρευτο, μαγικό ταλέντο της Εμα Τόμσον, έτσι όπως το γνώρισε στα γυρίσματα της «Μαγικής Ομπρέλας», της ταινίας στην οποία αυτός υποδύεται τον Γουολτ Ντίσνεϊ και αυτή την Παμελα Λ. Τράβερς, συγγραφέα της «Μαίρη Πόπινς» σε ένα making of της ίσως πιο διάσημης ταινίας στην ιστορία της Disney.

Με μια μάλλον σίγουρη υποψηφιότητα για Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στα επερχόμενα Οσκαρ, η Εμα Τόμσον εξηγεί και η ίδια γιατί αυτός ο ρόλος ήταν ο πιο δύσκολος που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα, καθώς όλοι οι συντελεστές της ταινίας αποθεώνουν το τα χαρίσματά της ως ηθοποιού και ως ανθρώπου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και αποθεώστε την κι εσείς:


Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τη «Μαγική Ομπρέλα» που παίζεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Περισσότερη Εμα Τόμσον: