Buzz

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ θα έχει τίτλο «Eddington»

στα 10

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη θα πρόκειται για ένα νέο νουάρ γουέστερν, αλλά δεν αποκάλυψε εάν θα συνεργαστεί και πάλι με τον Χοακίν Φίνιξ.

Flix Team
Η νέα ταινία του Αρι Αστερ θα έχει τίτλο «Eddington»

Μπορεί η τελευταία ταινία του Αρι Αστερ «Ο Μπο Φοβάται» να δίχασε κοινό και κριτικούς, αλλά για τον Αστερ η όλη εμπειρία των γυρισμάτων της ταινίας τον άλλαξε ως σκηνοθέτη η οποία θα οδηγήσει σε μια ακόμη κινηματογραφική συνεργασία με τον Φίνιξ στο μέλλον σε ένα πιθανό γουέστερν.

Και φαίνεται πως η επόμενη ταινία του θα είναι ένα πράγματι ένα νέο-γουέστερν με τίτλο «Eddington». Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στη La Repubblica περιγράφοντάς την ως ένα σύγχρονο γουέστερν που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του covid. Μπορεί η εμπλοκή του Φίνιξ στην ταινία ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο Αστερ είπε πως η ταινία, μια «σκοτεινή κωμωδία μέσα σε ένα γουέστερν-νουαρ» θα διαδραματίζεται σε μια φανταστική πόλη εξόρυξης μετάλλων στην Αριζόνα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρι Αστερ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Χοακίν Φίνιξ σε ένα γουέστερν

ari aster 607

«Αν και είναι ένα είδος – δεν ξέρω αν θα το αποκαλούσατε ρεβιζιονιστικό γουέστερν», είπε τότε ο σκηνοθέτης. «Είναι σύγχρονο με το ένα πόδι του είναι στο γουέστερν και το άλλο βαριά βουτηγμένο στο νουάρ.»

Πρόκειται για ένα σενάριο πάνω στο οποίο ο σκηνοθέτης δουλεύει εδώ και χρόνια και, αν είναι αλήθεια ότι θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Αστερ θέλει να δώσει στην ιστορία λίγο περισσότερη συνάφεια με αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της, όμως η απεργία των σεναριογράφων και η επικείμενη απεργία των ηθοποιών στο Χόλιγουντ ίσως κάνουν την ταινία να αργήσει αρκετά να ξεκινήσει την παραγωγή της.