Buzz

Ο Αρι Αστερ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Χοακίν Φίνιξ σε ένα γουέστερν

στα 10

Αυτό δήλωσε ο Αστερ σε μία συνέντευξή του, με τον Φίνιξ να περιγράφει το «Beau Is Afraid» ως «ένα εβραϊκό “Αρχοντα των Δαχτυλιδιών”.»

Ο Αρι Αστερ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Χοακίν Φίνιξ σε ένα γουέστερν

Μπορεί το «Beau Is Afraid», η τρίτη ταινία του Αρι Αστερ μετά τα «Hereditary» και «Midsommar», να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις αίθουσες, αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει τεράστιο hype, κυρίως για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή της Χοακίν Φίνιξ.

Σύμφωνα με τον Αστερ η όλη εμπειρία των γυρισμάτων της ταινίας τον άλλαξε ως σκηνοθέτη και πιθανότατα θα οδηγήσει σε μια ακόμη κινηματογραφική συνεργασία με τον Φίνιξ στο μέλλον σε ένα πιθανό γουέστερν.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στους New York Times ο Αστερ, όπου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χοακίν Φίνιξ έναν, όπως τον χαρακτήρισε, καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. «Ο Χοακίν ερευνά ανελέητα τους ρόλους του. Αν κάτι αισθάνεται λάθος ή δεν είναι σωστό, δεν μπορεί να το κάνει. Δεν είναι καν ότι να αρνείται να κάνει κάτι – το σώμα του θα τον σταματήσει».

Διαβάστε ακόμα: Ο Χοακίν Φίνιξ μοιάζει σαν να ζει ένα κακό τριπάκι στο πρώτο τρέιλερ του «Beau Is Afraid»

beau is afraid

Φυσικά και ο Χοακίν Φίνιξ, με τη σειρά του, μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τον σκηνοθέτη του. «Μερικές φορές είναι τόσο απλό που θα μπορούσα να είμαι κοντά σου για τέσσερις μήνες γιατί μου αρέσει ο τρόπος που μιλάς για αυτούς τους χαρακτήρες, και μπορώ να δω ότι έχεις προθυμία να πιέσεις τον εαυτό σου και να τον αμφισβητήσεις, και αυτό είναι συναρπαστικό για μένα.»

Η ταινία «Beau Is Afraid» περιγράφεται ως «ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών, ενώ ο Φίνιξ την περιγράφει ως «ένα εβραϊκό “Αρχοντα των Δαχτυλιδιών”, αλλά ο ήρωάς πάει απλά να δει τη μητέρα του.»

Η ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Ρίτσαρντ Κινγκ και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Απριλίου.