Industry

H Disney αναβάλει την κυκλοφορία αρκετών ταινιών της

στα 10

Ανάμεσα τους το «Indiana Jones 5» αλλά και αρκετές ταινίες του MCU.

H Disney αναβάλει την κυκλοφορία αρκετών ταινιών της

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές μεγάλων κυκλοφοριών στις αίθουσες λόγω πανδημίας, τον τελευταίο τα πράγματα φαίνεται πως έχουν κάπως επανέρθει σε μια κανονικότητα, με ταινίες όπως το «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», το «No Time to Die» και το «Dune» να παίζονται ήδη στις αίθουσες σπάζοντας το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Παρόλα αυτά όμως η Disney αποφάσισε να αναλάβει την κυκλοφορία αρκετών ταινιών της, ανάμεσά τους και το «Indiana Jones 5» και αρκετές ταινίες της Marvel. Σύμφωνα με το Variety το «Indiana Jones 5», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022, μεταφέρθηκε έναν χρόνο μετά στις 30 Ιουνίου 2023.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ μπορεί να ηρεμήσει και πάλι. Εληξε ο «πόλεμος» μεταξύ Σκάρλετ Τζοχάνσον και Disney

Doctor Strange 607

Τουλάχιστον οι αναβολές που έγιναν στις ταινίες της Marvel είναι αρκετά πιο μικρές χρονικά. Ετσι η ταινία «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» από τον Μάρτιο μεταφέρεται στις 6 Μαΐου, το «Thor: Love and Thunder» πάει από τον Ιούνιο στις 7 Αυγούστου, το «Black Panther: Wakanda Forever» μεταφέρεται από τον Ιούλιο στις 11 Νοεμβρίου, το «The Marvels» (aka «Captain Marvel 2») από τον Νοέμβριο πήγε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 και το «Ant-Man And The Wasp: Quantumania» μεταφέρθηκε στις 28 Ιουλίου 2023.

Τέλος μια ατιτλοφόρητη live action ταινία της Disney, η οποία ήταν να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023, και μια ταινία της 20th Century, η οποία ήταν να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023, αφαιρέθηκαν τελείως από τον προγραμματισμό της Disney.

Πηγές λένε πάντως στο Variety πως οι αλλαγές αυτές δεν έγιναν λόγων της πανδημίας αλλά λόγω περισσότερου χρόνου που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η παραγωγή τους.