Φεστιβάλ / Βραβεία

Οι Χρυσές Σφαίρες τιμούν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον

στα 10

Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ θα τιμήσει φέτος τον Ντένζελ Ουάσινγκτον για την καριέρα του με το βραβείο Cecil B. DeMille που δίνεται κάθε χρόνο σε εξέχουσες προσωπικότητες της βιομηχανίας.

Flix Team
Οι Χρυσές Σφαίρες τιμούν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον περσινό βραβευμένο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον θα είναι ο φετινός τιμώμενος με το βραβείο Cecil B. DeMille που δίνουν κάθε χρόνο οι Χρυσές Σφαίρες σε ανθρώπους της βιομηχανίας, τιμώντας τους για το σύνολο της καριέρας τους.

«Η ιστορική και μακρά καριέρα του Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι σημαδεμένη από τους αμέτρητους ρόλους του μπροστά και πίσω από την κάμερα. Είναι προνόμιο της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ να τιμήσουν τη συμβολή του στη βιομηχανία του θεάματος με το βραβείο Cecil B. DeMille», δήλωσε ο Λορέντζο Σόρια, Πρόεδρος της Ενωσης.

Διαβάστε ακόμη: Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι Τζερβέις ως οικοδεσπότη των Χρυσών Σφαιρών

Denzel Washington 607

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ένας από τους σημαντικότερους Αφροαμερικανούς ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών έχει προταθεί στην καριέρα του επτά φορές για Χρυσή Σφαίρα και έχει κερδίσει δύο - μία Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Glory» και μια Α' Ανδρικού Ρόλου για το «The Hurricane».

Η τελετή των 73ων Χρυσών Σφαιρών θα γίνει φέτος στις 10 Ιανουαρίου του 2016 με οικοδεσπότη τον Ρίκι Τζερβέις.

Διαβάστε ακόμη: