Buzz

Ο Ντένης Ηλιάδης είναι «εκεί έξω» (και έχει ήδη τρεις ταινίες τρόμου στα σκαριά)

στα 10

Μόλις ανακοινώθηκε μια νέα ταινία τρόμου με σκηνοθέτη τον Ντένη Ηλιάδη, ενώ ο Ελληνας σκηνοθέτης έχει ήδη μια ταινία έτοιμη για να βγει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο και μια ακόμη που βρίσκεται σε προπαραγωγή.

Ο Ντένης Ηλιάδης είναι «εκεί έξω» (και έχει ήδη τρεις ταινίες τρόμου στα σκαριά)

Τρία χρόνια μετά το «Plus One», ο Ντένης Ηλιάδης, μόνιμος κάτοικος πλέον Αμερικής, επιστρέφει με τρία κινηματογραφικά σχέδια που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια παραγωγής.

Το πρώτο είναι το «Delirium» σε παραγωγή, ανάμεσα σε άλλους, του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και σενάριο του Ανταμ Αλέκα (που είχε υπογράψει και το σενάριο του ριμέικ του «The Last House on the Left», του αμερικανικού ντεμπούτου του Ηλιάδη το 2009). Η υπόθεση του φιλμ ακολουθεί έναν άντρα (τον υποδύεται ο Τόφερ Γκρέις) ο οποίος μόλις έχει βγει από μια ψυχιατρική κλινική για να μάθει πως έχει κληρονομήσει μια έπαυλη που πιστεύει ότι είναι στοιχειωμένη. Το «Delirium» (που ήταν πιο γνωστό ως «Home») είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2016.

Δείτε εδώ τον Ντένη Ηλιάδη να μιλάει στην κάμερα του Flix για όλα αυτά που τον τρομάζουν και όχι μόνο

Ντένης Ηλιάδης 607 O Ντένης Ηλιάδης μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας του «Delirium», Μιχάι Μαλαμέρ Τζούνιορ

Το δεύτερο είναι το «Red Ice» σε σενάριο του Κιθ Ρέι Πάτμαν, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός φορτηγατζή ο οποίος οδηγεί ένα κονβόι στην Αρκτική και στη διαδρομή τους θα δεχθούν επίθεση από πεινασμένα ζώα που μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι πίστευαν ότι ζούσαν μόνο στους τοπικούς θρύλους. Δεν είναι ακόμη γνωστό το καστ της ταινίας, ούτε πότε προβλέπεται η έξοδός του στις αίθουσες.

Το τρίτο, που μόλις ανακοινώθηκε, είναι το «He's Out There», γραμμένο από τον Μάικ Σκάνελ. Σε γνωστό μοτίβο, το φιλμ αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας που φτάνει με τις δυο κόρες της σε ένα απομονωμένο σπίτι κοντά σε μια λίμνη για να έρθουν αντιμέτωπες με έναν παράξενο εφιάλτη που έχει συλλάβει ένα μανιακός ψυχοπαθής.

Ανυπομονούμε...

Ντένης Ηλιάδη 607

Διαβάστε ακόμη: