Buzz

Ο Ντένης Ηλιάδης μιλάει στο Flix για τις εφηβικές (και όχι μόνο) ταινίες που επηρέασαν το «+1»

στα 10

Από το «Animal House» μέχρι το «Superbad», ο Ντένης Ηλιάδης μιλάει στην κάμερα του Flix για τις ταινίες που επηρέασαν το «+1», την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του που βγαίνει αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις αίθουσες.

Ο Ντένης Ηλιάδης μιλάει στο Flix για τις εφηβικές (και όχι μόνο) ταινίες που επηρέασαν το «+1»

«Μισώ τον κυνισμό. Στις καλές εφηβικές ταινίες εχεις χαρακτήρες που δεν έχουν προλάβει να γίνουν κυνικοί. Μπορούν και ονειρεύονται και επιθυμούν στο ακέραιο. Και υπάρχει αυτή η ιδέα του «this is the night», ότι σε αυτό το πάρτι, σε αυτή τη στιγμή παίζονται όλα. Και αυτό είναι και μια μεταφορά πάνω στην ενηλικίωση. Παίζουν πάρα πολύ πάνω στην ιδέα του πώς οι επιθυμίες μου και τα όνειρά μου θα γίνουν κάτι και θα με οδηγήσουν στην ενηλικίωση.»

Λίγο πριν το «+1» (ελληνικός τίτλος «Ενας Ακόμα»), η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Ντένη Ηλιάδη, μετά το «Hardcore» και το «The Last House on the Left», βγει στις ελληνικές αίθουσες, ο σκηνοθέτης μιλάει στην κάμερα του Flix για τις ταινίες που τον επηρέασαν και τη μεγάλη απόφαση της ενηλικίωσης.

Δείτε εδώ το κινηματογραφικό άλμπουμ του «+1», κατά τον Ντένη Ηλιάδη:


Δείτε εδώ τον Ντένη Ηλιάδη να μιλάει στην κάμερα του Flix για τις προκλήσεις του «+1», την καριέρα στην Αμερική και το νέο κύμα του ελληνικού σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα για το «+1»: