Buzz

Μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους για το «+1» του Ντένη Ηλιάδη

στα 10

Κι αν ένα βράδυ, σε ένα πάρτι, συναντούσες τον εαυτό σου; Το «+1» θα σας δώσει την ευκαιρία στις 26 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, δείτε το υποτιτλισμένο στα ελληνικά τρέιλερ, πρώτα στο Flix.

Μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους για το «+1» του Ντένη Ηλιάδη

Θα μπορούσες να το περιγράψεις σαν το νόθο παιδί μιας εφηβικής party movie και του «Invasion of the Body Snatchers», καθώς το «+1» φιλοδοξεί να χωρέσει στην εκτέλεση της εμπνευσμένης σεναριακής του ιδέας, μια σειρά από σκέψεις και αναφορές που φιλοδοξούν να συνθέσουν κάτι σαν την πρώτη «υπαρξιακή», εφηβική ταινία, επιστημονικής φαντασίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην διάρκεια ενός καλοκαιρινού πάρτι, όπου ξαφνικά οι ήρωες του φιλμ, αρχίζουν να τα βλέπουν διπλά. Οχι δεν φταίει το ποτό που ρέει άφθονο, ούτε η ξέφρενη μουσική, αλλά ένα μυστηριώδες αντικείμενο από το διάστημα που δίνει στον κάθε έναν από τους καλεσμένους στην βραδιά, το ακριβές αντίγραφό του.

Κι ο καθένας αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμφάνιση του alter ego του με διαφορετικό τρόπο: είναι η εμφάνισή του άλλου τους εαυτού μια απειλή, ή μια δεύτερη ευκαιρία;

Περιγράφοντας το «Plus One», ο Ντένης Ηλιάδης ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για ένα τυπικό φιλμ είδους: «Δεν είναι μια ταινία τρόμου, αν και έχει στοιχεία από αυτές. Υπάρχει και κωμωδία. Και μια πολύ πειραγμένη ερωτική ιστορία. Μοιράζεται όλα τα δυνατά στοιχεία του τρόμου που έχουν όλες οι ταινίες μου: μόλις ξεκινούν να γίνονται πράγματα, δεν υπάρχει χρόνος για καμία στάση. Οι χαρακτήρες θα φτάσουν στα ακρότατα και πιο ενδιαφέροντα όρια.»

Το δεύτερο αμερικάνικο φιλμ του Ντένη Ηλιάδη μετά το «Τελευταίο Σπίτι Αριστερά», έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του SXSW και κυκλοφόρησε ήδη στις αίθουσες και σε VOD στην Αμερική από το IFC και τώρα ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες της Ελλάδας στις 26 Δεκεμβρίου από την Feelgood.

Περιμένοντας το ραντεβού με... εμάς στις αίθουσες, βλέπουμε πρώτα στο flix το τρέιλερ του φιλμ με Ελληνικούς υπότιτλους.


Διαβάστε περισσότερα για το «+1» του Ντένη Ηλιάδη.