Buzz

Δείτε τα πρώτα πόστερ του J. Edgar

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα πόστερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Κλιντ Ιστγουντ «J. Edgar». Η αντίστροφη μέτρηση προς την οσκαρική σεζόν ξεκίνησε...

Δείτε τα πρώτα πόστερ του J. Edgar

Η Warner μόλις κυκλοφόρησε τα πόστερ της κινηματογραφικής βιογραφίας του αμφιλεγόμενου διευθυντή του FBI Τζέι Εντγκαρ Χούβερ «J. Edgar» - η οποία θα φέρει τη στιβαρή σκηνοθετική υπογραφή του Κλιντ Ιστγουντ και την ερμηνεία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

To νέο στιβαρό δράμα του Ιστγουντ, που μαζί με μία προσωπικότητα που στιγμάτισε την αμερικανική ιστορία εξετάζει και την υποκριτική κοινωνία των 50ς, βασίζεται σε σενάριο του βραβευμένου με Οσκαρ Ντάστιν Λανς Μπλακ («Milk»). Εκτός της ίδρυσης και παράνομης δράσης του FBI, η ταινία κοιτάει προσεχτικά την προσωπική ζωή του Χούβερ, τη σχέση με την μητέρα του (Τζούντι Ντεντς), αλλά και την υποτιθέμενη κρυφή του ομοφυλοφιλία.

Εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το καστ πλαισιώνουν οι Τζούντι Ντεντς, Ντέιμον Χέριμαν, Ναόμι Γουότς, Αρνι Χάμερ, Τζος Λούκας.

Το «J. Edgar» θα ανοίξει το φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (AFI), στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η κανονική έξοδος της ταινίας στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου και στις ελληνικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου.

Δε χρειάζεται να το πούμε πιο καθαρά: osacrs alert!

Δείτε το trailer του «J. Edgar»