Buzz

Δείτε το trailer του «J. Edgar»

στα 10

Η Warner Brothers μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «J. Edgar», του πολυαναμενόμενου βιογραφικού έπους του Κλιντ Ιστγουντ, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δείτε το στο flix!

Δείτε το trailer του «J. Edgar»

Η κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου διευθυντή του FBI Τζέι Εντγκαρ Χούβερ «J. Edgar», θα ανοίξει το φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (AFI), στις 3 Νοεμβρίου. Εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το καστ πλαισιώνουν οι Τζούντι Ντεντς, Ντέιμον Χέριμαν, Ναόμι Γουότς, Αρνι Χάμερ, Τζος Λούκας.

To νέο στιβαρό δράμα του Κλιντ Ιστγουντ, που μαζί με μία προσωπικότητα που στιγμάτισε την αμερικανική ιστορία εξετάζει και την υποκριτική κοινωνία των 50ς, βασίζεται σε σενάριο του βραβευμένου με Οσκαρ Ντάστιν Λανς Μπλακ («Milk»). Εκτός της ίδρυσης και παράνομης δράσης του FBI, η ταινία κοιτάει προσεχτικά την προσωπική ζωή του Χούβερ, τη σχέση με την μητέρα του (Τζούντι Ντεντς), αλλά και την υποτιθέμενη κρυφή του ομοφυλοφιλία.

Η έξοδος της ταινίας στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου, και αποτελεί σίγουρη συμμετοχή για την οσκαρική κούρσα.