Buzz

Δείτε πρώτοι τον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Στις 26 Δεκεμβρίου, ο «Λύκος της Wall Street» θα βρίσκεται στις ελληνικές αίθουσες. Εσεις, όμως, μπορείτε να τον δείτε πρώτοι, διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere που θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε

Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ «The Wolf of Wall Street», το φιλμ που σηματοδοτεί την πέμπτη συνεργασία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο ΝτιΚαπριο, μας επιστρέφει στις φανταχτερές sex, drugs & greed ζωές των χρηματιστών της Νέας Υόρκης στις δεκαετίες του '80 και του '90 - τότε που η Wall Street χρηματοδοτούσε το αδηφάγο αμερικανικό όνειρο με σύνθημα το «More is Never Enough».

Ο Μπέλφορτ, διάσημος για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα που λέρωσαν ποτέ τη φήμη της Wall Street, υπήρξε με διαφορά ο πιο επιφανής χρηματιστής της εποχής του και ταυτόχρονα ένα σύμβολο για το γόητρο του καπιταλισμού. Καταδικάστηκε για απάτες και ξέπλυμα χρήματος, ενώ αποδείχτηκε ότι είχε καταχραστεί περισσότερα από 200 εκατομμύρια από τους πελάτες του. Ιδανικός σκορσεζικός (αντι)ήρωας, δηλαδή, που στο πρόσωπο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο μεταμορφώνεται σε έναν ακόμη πιο φανταχτερό «Υπέροχο Γκάτσμπι», αποδεικνύοντας απλά πως o 38χρονος ηθοποιός σημειώνει ένα σερί από τους σημαντικότερους ρόλους που έτυχε ποτέ να υποδυθεί ηθοποιός της γενιάς του.

2

Ο «Λύκος της Wall Street» είναι έτοιμος για να την έξοδο του στις ελληνικές αίθουσες από τη Seven Films και τη Spentzos Films στις 26 Δεκεμβρίου, ταιριαστά πάνω στο χριστουγεννιάτικο hangover, τρέχοντας ήδη στην προοσκαρική κούρσα. Εσείς ωστόσο μπορείτε να τον δείτε πρώτοι στην avant-premiere που θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Αβανα (Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3) στις 17.30. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail με θέμα «Ο Λύκος της Wall Street» στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου με e-mail.

2

Διαβάστε περισσότερα για το «Λύκο της Wall Street»: