Buzz

Δείτε πρώτοι τον Τομ Χανκς, όμηρο των πειρατών, στο «Captain Phillips»

στα 10

Θα πάρει το τρίτο του Οσκαρ ο Τομ Χανκς; Δείτε πρώτοι το «Captain Phillips» του Πολ Γκρίνγκρας, κερδίζοντας προσκλήσεις για την avant premiere που θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τον Τομ Χανκς, όμηρο των πειρατών, στο «Captain Phillips»

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα το «Captain Phillips» του Πολ Γκρίνγκρας διηγείται την ιστορία μιας σύγχρονης πειρατείας. Την πλοκή πυροδοτεί η κατάληψη του αμερικανικού φορτηγού πλοίου Maersk Alabama από Σομαλούς πειρατές. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Καπετάνιο Φίλιπς και τον Σομαλό ομόλογό του, που τον κρατάει όμηρο. Οι δυο τους θα εμπλακούν σε μια σκληρή αντιπαράθεση, 145 μίλια μακριά από τις σομαλικές ακτές και θα βρεθούν στο έλεος δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Μία αληθινή ιστορία, ένα δυνατό θρίλερ προσωπικών, πολιτικών και ηθικών εντάσεων, ένας στιβαρός πρωταγωνιστής που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Θα είναι αυτό το τρίτο Οσκαρ του Τομ Χανκς; Θα δείτε την ταινία και θα κρίνετε από μόνοι σας. Περιμένετε όμως μέχρι το τέλος. Σε εκείνα τα τελευταία δέκα λεπτά που ένας ηθοποιός ξέρει πώς να πατήσει το γκάζι και να το συγκρατεί με πνιχτά φρεναρίσματα. Πώς το ντελιριακό ξέσπασμα γίνεται ειλικρινές, όταν η εμπειρία ενός πρωταγωνιστή ξέρει να το γειώνει με αμηχανίες και ευάλωτη ανθρωπιά.

1«Captain Phillips»: το 3ο Οσκαρ της καριέρας του;

Το Flix και η Feelgood σας προσκαλούν λοιπόν να σαλπάρετε πρώτοι με τον «Captain Phillips»! 15 αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου στα Village - Τhe Mall Athens στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30). Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση στείλτε email στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Captain Phillips». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 21/10 και οι νικητές θα ενημερωθούν με email την Τρίτη στις 12 το πρωί. Τσεκάρετε τα mail σας λοιπόν!

Το «Captain Phillips» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από την Feelgood.


Διαβάστε ακόμη: