Industry

Το «Deadpool & Wolverine» γράφει Ιστορία στο box office

στα 10

Η ταινία του Σον Λέβι κατάφερε να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας της στην Αμερική και να γίνει η R-rated ταινία με το καλύτερο άνοιγμα παγκοσμίως.

Το «Deadpool & Wolverine» γράφει Ιστορία στο box office

Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο η ταινία «Deadpool & Wolverine» του Σον Λέβι κατάφερε πραγματικά να φέρει την τρίτη παρουσία τόσο στο box office όσο και στη Marvel, και μάλιστα σε μια περίοδο που το χρειάζονταν όσο ποτέ.

Σύμφωνα με το Box Office Mojo, η ταινία κατάφερε να φέρει 205 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικό box office μέσα στο πρώτο σαββοτοκύριακο, γίνοντας και η μόλις ένατη ταινία που κατάφερε να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας της, και συνολίκα 438,3 εκατομμύρια στο παγκόσμιο, κάνοντάς τη την R-rated ταινία με το καλύτερο άνοιγμη στην Ιστορία.

Μετά από τρεις ημέρες κυκλοφορίας, η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν, είναι ήδη η έκτη με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2024. Η Disney ξόδεψε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή και περίπου άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση της ταινίας.

Μάλιστα ο Τζάκμαν το γιόρτασε ανεβάζοντας το παρακάτω tweet στο X, αναπαραστώντας μια κλασική στιγμή του χαρακτήρα του από την σειρά κινουμένων σχεδίων «X-Men».

Διαβάστε ακόμα: Ναι ο Ρομπέρτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU αλλά όχι ως Iron Man

Το «Deadpool & Wolverine» κατάφερε να γίνει η ταινία με το όγδοο καλύτερο άνοιγμα κάνοντας το MCU να φτάσει τα 30 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, δίνοντάς του τον τίτλο του πιο εισπρακτικού franchise στην Ιστορία του σινεμά. Νούμερα που πραγματικά ζαλίζουν.

Σε λίγη ώρα θα γνωρίζουμε και πόσο καλά τα πήγε και στη χώρα μας, αν και είμαστε σίγουροι πως θα βρίσκεται κι εδώ στην κορυφή του box office.