Buzz

Ναι ο Ρομπέρτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU αλλά όχι ως Iron Man

στα 10

Καλωσορίστε τον νέο σας Doctor Doom.

Ναι ο Ρομπέρτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU αλλά όχι ως Iron Man

Στην ταινία «The Dark Knight» ακούγεται κάποια στιγμή η ατάκα «you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain». Φαίνεται πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποφάσισε να την κάνει πραγματικότητα.

Το Σάββατο που μας πέρασε η Marvel ανέβηκε στην σκηνή του ετήσιου Comic Con, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Ντιέγκο, επιβεβαιώνοντας πως τα αδέρφια Ρούσο θα επιστρέψουν για να σκηνοθετήσουν τις δυο ταινίες των Avengers με τίτλο «Avengers: Doomsday» (η οποία αντικατέστησε το «Avengers: The Kang Dynasty» και θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου 2026) και «Avengers: Secret Wars» (η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου 2027).

«Το να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ιστορίες και να εξερευνήσουμε χαρακτήρες στο σύμπαν της Marvel εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής μας και ανακαλύψαμε μια ισχυρή σύνδεση με το κοινό σε κάθε ταινία που κάναμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με τον Κέβιν τον Λου και ολόκληρη την ομάδα της Marvel για να φέρουμε αυτήν την επική περιπέτεια σε νέα και εκπληκτικά μέρη τόσο για τους φανς όσο και για εμάς τους ίδιους», δήλωσαν τα αδέρφια Ρούσο.

Αλλά το showstopper, η στιγμή που έκανε όλους όσους βρίσκονταν εκεί να ζητοκραυγάσουν, ήταν ότι όταν αποκαλύφθηκε πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU όχι ως Iron Man αλλά ως τον κακό Doctor Doom.

Διαβάστε ακόμα: Ερχεται νέα τάξη πραγμάτων στο πρώτο τρέιλερ του «Captain America: Brave New World»

«Αν πρόκειται να φέρουμε τον Βίκτορ Βον Ντούμ στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως, τότε νομίζω ότι θα χρειαστούμε τον καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο για να παίξει αυτόν τον χαρακτήρα», είπε ο Τζο Ρούσο. «Ως απόδειξη των αδιανόητων δυνατοτήτων στο πολυσύμπαν της Marvel, σας δίνουμε το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τον Βίκτορ Βον Ντουμ».

«Νέα μάσκα, ίδια δουλειά», ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, «Τι να σας πω; Μου αρέσει να παίζω περίπλοκους χαρακτήρες».

Σε άλλα νέα το «The Fantastic Four» αποκτά καινούργιο τίτλο ο οποίος είναι «The Fantastic Four: First Steps», με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε λίγες μέρες στο Λονδίνο και πως οι ίδιοι θα εμφανιστούν και στις δυο ταινίες των Avengers. Το «The Fantastic Four: First Steps» αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου 2025.

fantastic four first steps